Η Porsche συνεχίζει τις δοκιμές σε πολλές εκδοχές της νέας 911 και ο φωτογραφικός φακός των spy φωτογράφων έπιασε την Targa και την 4S έκδοση. Η Porsche θέλησε να καμουφλάρει την Targa οροφή της 911, αλλά οι φωτογράφοι κατάφεραν και τράβηξαν κοντινές φωτογραφίες όπου φαίνεται καθαρά o σχεδιασμός της Targa οροφής. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει ως μοντέλο του 2014 και θα διαθέτει ένα σταθερό roll bar και μια οροφή κατασκευασμένη από γυαλί.

Σε ότι αφορά την Carrera 4S πιάστηκε να γυρνά στο Nurburgring φορώντας ένα φουσκωμένο bodykit, ειδικά στο πίσω μέρος. Αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο, θα είναι φυσικά τετρακίνητη και θα φορά αποδίδει 350 άλογα στην έκδοση Carrera 4 και 400 άλογα στην Carrera 4S. Επίσης θα διαθέτει μια τροποποιημένη ανάρτηση, όπου σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης, θα προσθέτει κάποιο βάρος στην 911.

[Πηγή: Teamspeed (1), (2),

  • siilk

    Πιστεύω ότι αυτός ο σχεδιασμός οροφής, σαν της πρώτης 911 targa του ’67, είναι κλάσης ανώτερος από των δύο προηγούμενων γενεών με την μεγάλη γυάλινη ηλιοροφή. Οι πωλήσεις θα είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερες, αναλογικά με το cabrio. Φάνηκε βέβαια από νωρίς ότι θα γυρίσει εκεί ο σχεδιασμός, αφού χρησιμοποίησαν την μεγάλη ηλεκτρική ηλιοροφή σαν την νέα απλή ηλιοροφή που απλού μοντέλου. Θα μου λέιψει μόνο η νικελένια γραμμή από την παλιά οροφή-hardtop

  • fatals

    Μαλλον με ακουσαν που ειπα οτι θελουμε targa bravo porsche..