Η Mercedes ροκάρει και στέλνει 5 άτομα στις 15 Ιουνίου 2012 μέσω διαγωνισμού, στις συναυλίες AROCK των PLACEBO! Ο σκοπός των συναυλιών A ROCK είναι η προώθηση της νέας A-Class και θα δοθούν πέντε συναλληλίες σε Παρίσι, Ρώμη, Ζυρίχη, Αμβούργο και Μαδρίτη!

Σε κάθε συναυλία “A ROCK” θα βρίσκονται περίπου 800 τυχεροί θεατές. Καθώς δεν διατίθενται εισιτήρια προς πώληση, ξεκινά ένας μεγάλος διαγωνισμός στη σελίδα της Mercedes-Benz Hellas στο Facebook ο οποίος θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου 2012. Στο διαγωνισμό αυτό θα κληρωθούν πέντε διπλές προσκλήσεις (μία για κάθε συναυλία) που θα περιλαμβάνουν επίσης τη μεταφορά και τη διαμονή, ώστε οι νικητές να απολαύσουν τους Placebo live στις συναυλίες που διοργανώνουν ειδικά για τη νέα A-class στις πέντε Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις! Αναλυτικά οι πόλεις και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των συναυλιών:

  • 22 Ιουνίου 2012 στο Παρίσι,
  • Γαλλία 25 Ιουνίου 2012 στη Ρώμη,
  • Ιταλία 28 Ιουνίου 2012 στη Ζυρίχη,
  • Ελβετία 2 Ιουλίου 2012 στο Αμβούργο,
  • Γερμανία 5 Ιουλίου 2012 στη Μαδρίτη, Ισπανία

Μην χάνεις χρόνο. Επισκέψου τη σελίδα στο Facebook και δηλώστε συμμετοχή.

[Πηγή: Δελτίο Τύπου]

Δελτίο Τύπου

Η Mercedes-Benz… ροκάρει και στέλνει 5 φίλους του Mercedes-Benz facebook, 15 Ιουνίου 2012 μέσω διαγωνισμού, στις συναυλίες AROCK των PLACEBO!

Περίπου τρεις μήνες πριν το λανσάρισμα της νέας A-Class, η Mercedes-Benz ξεκινά μία … ασυνήθιστη περιοδία σε πέντε Ευρωπαϊκές πόλεις. Σε συνεργασία με τη γνωστή βρετανική, εναλλακτική ροκ μπάντα Placebo, το «αστέρι» παρουσιάζει τη σειρά συναυλιών “A ROCK” σε Παρίσι, Ρώμη, Ζυρίχη, Αμβούργο και Μαδρίτη!

Εδώ και πολλά χρόνια, οι Placebo θεωρούνται ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της ροκ σκηνής με εξαιρετική παρουσία στα live τους. Η μπάντα ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητά της, το πάθος της και το δυναμικό της στιλ – χαρακτηριστικά που ταυτίζονται με τη νέα A-Class.

Σε κάθε συναυλία “A ROCK” θα βρίσκονται περίπου 800 τυχεροί θεατές. Καθώς δεν διατίθενται εισιτήρια προς πώληση, ξεκινά ένας μεγάλος διαγωνισμός στη σελίδα της Mercedes-Benz στο facebook www.facebook.com/mercedesbenzgreece ο οποίος θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου 2012. Στο διαγωνισμό αυτό θα κληρωθούν πέντε διπλές προσκλήσεις (μία για κάθε συναυλία) που θα περιλαμβάνουν επίσης τη μεταφορά μκαι τη διαμονή, ώστε οι νικητές να απολαύσουν τους Placebo live στις συναυλίες που διοργανώνουν ειδικά για τη νέα A-class στις πέντε Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις! Αναλυτικά οι πόλεις και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των συναυλιών:

  • 22 Ιουνίου 2012 στο Παρίσι,
  • Γαλλία 25 Ιουνίου 2012 στη Ρώμη,
  • Ιταλία 28 Ιουνίου 2012 στη Ζυρίχη,
  • Ελβετία 2 Ιουλίου 2012 στο Αμβούργο,
  • Γερμανία 5 Ιουλίου 2012 στη Μαδρίτη, Ισπανία

Επισκεφτείτε τη σελίδα www.facebook.com/mercedesbenzgreece και δηλώστε συμμετοχή. Ο διαγωνισμός λήγει στις 18 Ιουνίου 2012.