Spy Video: Jaguar XKR-S Nurburgring Edition

Σχετικά άρθρα

Οι φήμες βγήκανε αληθινές και ο φωτογραφικός φακός έπιασε ένα Jaguar XKR-S Nurburgring Edition να γυρνά στη διάσημη πίστα χωρίς να φορά το παραμικρό ίχνος από καμουφλάζ. Η έκδοση απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να παίρνουν το δικό τους αυτοκίνητο στην πίστα και στη συνέχεια να γυρνάν με αυτό στο σπίτι τους.

Βλέπουμε ότι διαθέτει ένα νέο αεροδυναμικό bodykit, με μεγάλη πίσω αεροτομή, ενώ φορά σκληρότερη ανάρτηση, αγωνιστικά καθίσματα και roll cage. Τα πίσω καθίσματα φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί ώστε να μειωθεί το βάρος του για χάρη της απόδοσης.

Το αυτοκίνητο πιθανότατα να παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο και αν θα διαθέτει αλλαγές κάτω από το καπό πρέπει να περιμένουμε μέχρι η Jaguar να την παρουσιάσει και επίσημα. Η απλή έκδοση πάντως φορά τον V8 κομπρεσοράτο 5.0 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 550 ίππων με 680 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4.4 δευτερόλεπτα, και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 300 χλμ/ώρα. Περιμένουμε το αυτοκίνητο να αποδίδει κοντά στα 600 άλογα με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4.2 δευτερόλεπτα.

Τέλος η Jaguar έδωσε ένα teaser/promo video από τον νέο 3.0-λιτρο V6 κομπρεσοράτο κινητήρα απόδοσης 340 ίππων ο οποίος θα τοποθετηθεί στις XF και XJ, ενώ μια έκδοση 380 ίππων, θα τοποθετηθεί και στη νέα F-Type που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gYPmxiNeD68

[Πηγή: BridgetoGantry]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η νέα BMW M5 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της M5, με το αυτοκίνητο να είναι plug-in υβριδικό και να συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8...