Video: Μερικά Renault Twizy γυρνάνε γύρω από τον πύργο του Άιφελ

Σχετικά άρθρα

Η Renault ετοίμασε μια νέα διαφήμιση για το Twizy, το οποίο ξεκίνησε πρόσφατα εμπορική πορεία. Το Twizy έχει αρχική τιμή τα €6.990 και η entry-level έκδοση, Twizy 45 θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 4 kW (5 ίππων) που του δίνει τελική ταχύτητα της τάξεως των 45 χλμ/ώρα. Η μπαταρία δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αφού θα κοστίζει €45 τον μήνα.

Η επόμενη έκδοση, Twizy ξεκινά από τις €7.690 για την έκδοση Urban και €8.490 για την έκδοση Technic και φορά έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 13 kW (17 ίππων) που μπορεί να πιάσει τα 80 χλμ/ώρα. Και εδώ η μπαταρία δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή, και κοστίζει €49 τον μήνα.

Σε όποια έκδοση και αν το πάρεις, η μπαταρία ιόντων-λιθίου έχει αυτονομία 100 χλμ και φορτίζει πλήρως μέσω οικιακής πρίζας μέσα σε 3,5 ώρες. Να θυμίσω ότι το αυτοκίνητο έχει διαστάσεις 2.32μ μήκος, 1.19μ πλάτος και 1.46μ. ύψος. Φορά ζάντες 13″ και διαθέτει χώρο αποσκευών 31 λίτρων ο οποίος μπορεί να φτάσει έως και τα 55 λίτρα. Ζυγίζει μόλις 450 κιλά με τα 100 από αυτά να προέρχονται από τις μπαταρίες.

http://www.youtube.com/watch?v=jxDZYhwjjgc&feature=player_embedded

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...