Macross Epique GT1

Σχετικά άρθρα

Πριν δύο χρόνια οι Κορεάτες είχανε παρουσιάσει το De Macross GT1, ένα νέο supercar κατασκευασμένο από εξωτικά υλικά διαθέτοντας λίγο από Formula 1, μιας και η ανάρτηση του είναι τεχνολογίας Dynamic Suspension Spool Valve της Καναδέζικης Multimatic και έχει τέσσερις ρυθμίσεις έτσι ώστε να μπορεί να κινείται με άνεση τόσο μέσα σε πίστα όσο και σε κανονικό δρόμο.

Το supercar φορά έναν V8 κομπρεσοράτο κινητήρα της Roush Yates, 5.4 λίτρων απόδοσης 800 ίππων με 983 Nm ροπής με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Ζυγίζει 1.450 κιλά με τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3.1 δευτερόλεπτα, το 400αρι σε 11.5 δευτερόλεπτα έχοντας τελική ταχύτητα 370 χλμ/ώρα.

Το περασμένο ΣΚ, η εταιρία το πήγε στο Goodwood όπου ανακοίνωσε την τιμή του, η οποία αγγίζει τα 1.2 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ με τη παράδοση του αυτοκινήτου να γίνεται 6 μήνες μετά τη παραγγελία του.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...