Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη τους Ρώσους και σήμερα ας δούμε ατυχήματα που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες σε όλο τον κόσμο. Για αρχή δες ένα Ford Mustang να απογειώνεται στη πίστα Willow Springs Raceway της πόλης Rosamond της Καλιφόρνια ενώ πηγαίνει με 210+ χλμ/ώρα, έπειτα μια μετωπική που σίγουρα θα σε σοκάρει το πόσο βίαιο είναι ένα τέτοιο ατύχημα.

Ακολουθεί ένα περιστατικό από την Νότιο Κορέα. Ο οδηγός ενός Golf 6 έπαθε καρδιακή προσβολή και το πόδι του έμεινε κολλημένο στο γκάζι. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στο video, με το αυτοκίνητο να περνά κάθετα μια λεωφόρο 8 λωρίδων προτού πέσει πάνω σε ένα κτίριο.

http://www.youtube.com/watch?v=Om8LtXkhkdw&feature=player_embedded#!

Για το τέλος δες έναν τύπο με γερανό να μην υπολογίζει τον χώρο που χρειάζεται ώστε κινηθεί με ασφάλεια πάνω στο δρόμο, ένα Caterham να απογειώνεται με τον οδηγό να βγαίνει ζωντανός από μέσα του και έτσι για “γλυκό” ένα ατύχημα από τους δρόμους της Ρωσίας με τον οδηγό του αυτοκινήτου σίγουρα να έχει ρίζες από τα Αραβικά Εμιράτα, αφού το drift φαίνεται ότι το έχει στο αίμα του.

http://www.youtube.com/watch?v=2CSySTU2ZmU&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=zGvQN8xpCkE&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=dAbsoYaLKKg&feature=player_embedded

Στη Ρωσία επίσης τράκαρε πρόσφατα και αυτή η χρυσαφί Lamborghini Murcielago. Το περιστατικό συνέβη τη περασμένη Τετάρτη στην Αγία Πετρούπουλη με την Murcielago να χάνει τον πίσω άξονα της.