15 νέα μοντέλα ετοιμάζει η Volkswagen

Σχετικά άρθρα

Μέσα στα επόμενα 4 χρόνια η Volkswagen θα παρουσιάσει στην αγορά περισσότερα από 15 νέα ή ανανεωμένα μοντέλα της. Πρώτο θα είναι η 7η γενιά του Golf η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο με τις πωλήσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2012.

Το νέο Golf θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα MQB και μηχανικά θα φορά TSI και TDI κινητήρες 1.200 έως 2.000 κ.εκ με μέγιστη απόδοση 300 ίππων στην έκδοση Golf R, ενώ θα υπάρχουν ασφαλώς υβριδικές και ηλεκτρικές προτάσεις.

Στα τέλη του 2012 θα κυκλοφορήσει η ανοικτή έκδοση του VW Beetle αλλά και η γρήγορη R έκδοση με πιθανότερη έκθεση όπου θα κάνουν ντεμπούτο τα δύο μοντέλα να είναι αυτή του Los Angeles στα τέλη Νοεμβρίου.

Το 2013 και το 2014 θα κυκλοφορήσουν αρκετές παραλλαγές του νέου Golf όπου ανάμεσα τους θα συναντάμε την station wagon έκδοση αλλά και το Golf CC, ένα τετράπορτο coupe αυτοκίνητο το οποίο θα είναι κατά 45 εκατ. μακρύτερο από το Golf. Το 2013 θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο Touareg ενώ θα βγούνε στην αγορά τα E-Up, Up GT και Cross Up. Μέσα στο 2014 θα κυκλοφορήσει το νέο Passat και το ανανεωμένο Touran.

To 2015 είναι η χρονιά όπου θα βγει στην αγορά το νέο Tiguan το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις. Μια compact SUV, ένα τύπου CC παρόμοιας σχεδίασης με αυτή του πρωτότυπου Cross Coupe αλλά και μια μεγάλη έκδοση, Tiguan XL, η οποία θα είναι μια πιο προσιτή λύση γι’αυτούς που θέλουν να πάρουν ένα SUV αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα χρήματα που χρειάζεται για την αγορά ενός Touareg.

Την ίδια θα χρονιά θα βγει στην αγορά η νέα γενιά του Phaeton αλλά και του Bulli, του νέου van το οποίο θα βασίζεται πάνω στο πρωτότυπο Bulli Concept. To 2016 θα δούμε ένα μικρότερο SUV από την Volkswagen το οποίο θα τοποθετηθεί κάτω από το Tiguan. Θα έχει μήκος κοντά στα 4 μέτρα, θα είναι τετρακίνητο και θα βασιστεί πάνω στη πλατφόρμα του Polo. Μηχανικά θα φορά τόσο TDI και TSI κινητήρες αλλά και υβριδικές προτάσεις.

[Πηγή: AMS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...