Δύο αστυνομικοί από το Clermont της Florida έχασαν την δουλειά τους μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου περιστατικού. Η αστυνομικός Christina Fowler είχε βραδινή υπηρεσία τον περασμένο Μάρτιο στον αυτοκινητόδρομο 27, όταν είδε έναν αυτοκίνητο να επιταχύνει μέσα στη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης. Η ίδια άρχισε να καταδιώκει το αυτοκίνητο με ταχύτητες έως 145 χλμ/ώρα, όπου τελικά το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο παρακάτω με τον οδηγό να βγαίνει από το αυτοκίνητο του και να κάνει μερικά βήματα, σαν να προσπαθεί να διαφύγει.

Η Fowler βγήκε από το περιπολικό και με το όπλο της προσπάθησε να σταματήσει τον ύποπτο ο οποίος τελικά ήταν ένας αστυνομικός, ο  Marc Thompson, ο οποίος απλά έκανε πλάκα στην Fowler. Ο ίδιος στη συνέχεια άρχισε να γελά, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο του βρισκόταν ακόμη2 εκτός υπηρεσίας αστυνομικοί, με τον έναν να είναι λοχίας.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τόσο ο αστυνομικός Thompson και ο λοχίας Mark Edwards απολύθηκαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ενώ ο άλλος αστστυνομικός που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα πήρε αναγκαστική άδεια μιας ημέρας άνευ αποδοχών.

[Πηγή: Orlando SentinelYouTube]