Η Volkswagen αρνείται τις φήμες περί εισόδου της στην Formula 1 το 2015

Σχετικά άρθρα

Οι φήμες περί εισόδου της Volkswagen στην Formula 1 το 2015 φούντωσαν μέσα στον Αύγουστο, αφού η Γερμανική Bild είχε αναφέρει ότι ο γερμανικός κολοσσός θέλει να μπει στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα του πλανήτη το 2015, σε συνεργασία με τη Sauber. Αν και η CEO τής ελβετικής ομάδας, Monisha Kaltenborn, έχει αρνηθεί τα σενάρια αυτά, ο Peter Sauber παραδέχθηκε ότι, στη φετινή Έκθεση της Γενεύης, είχε συνάντηση με τον Martin Winterkorn, CEO της VW. Οι προηγούμενες φήμες μιλούσαν ότι η VW θα έμπαινε στην F1 είτε μαζί με την Sauber, είτε ως ανεξάρτητος κατασκευαστής σασί.

Τέλος σε αυτές της φήμες έβαλε όμως ο Stefan Moser, αφεντικό του τμήματος επικοινωνίας και marketing της VW, αφού δήλωσε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει από την τελευταία δήλωση τους, δεν ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή να μπούνε στην Formula 1. Αυτή τη στιγμή εστιάζουν στην είσοδο τους στο WRC με το Polo R WRC και η είσοδο τους στην Formula 1 δεν είναι κάποιο θέμα που τους απασχολεί αυτή τη στιγμή.

[Πηγή: Motorsport Magazin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...