McLaren: “Κι όμως υπάρχει Plan B”

Σχετικά άρθρα

Το σίριαλ συνεχίζεται! Κι ενώ προ-ημερών δεν υπήρχε σχέδιο B, ξαφνικά όλα ανατρέπονται! Η McLaren στρέφεται στο σχέδιο Β ή καλύτερα στο σχέδιο Sergio Perez! Ο μικρός αποτελεί το πρώτο όνομα στη λίστα της ομάδας του Woking! Ασφαλώς και το συγκεκριμένο θέμα δεν αποτελεί είδηση αλλά απλή επιβεβαίωση. Ο μικρός Μεξικανός κατά 99% θ’αποτελέσει τον οδηγό νούμερο 2 στη McLaren του 2013 σε περίπτωση που ο Lewis Hamilton κουνήσει μαντήλι.

Έχοντας ανέβει 3 φορές στο φετινό βάθρο, φιλοδοξεί να οδηγήσει για μία μεγάλη ομάδα την επόμενη σεζόν. Αυτή η ομάδα, όμως, δεν είναι η Ferrari στην οποία ο Sergio Perez ανήκει εξ-ολοκλήρου. Το σκηνικό γνώριμο, ο Luca di Montezemolo προ-ημερών δήλωσε:

Η επόμενη σεζόν είναι πολύ πρόωρη. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, επειδή πρώτα απ’ όλα έδειξε ότι η επιλογή μας όταν τον πήραμε ως νεαρό οδηγό ήταν πολύ καλή. Ακολούθως, χάρη στη Sauber αλλά και τις ακαδημίες της Ferrari εξελίχθηκε. Για να βάλεις, όμως, έναν νεαρό πιλότο σε μια Ferrari, με την πίεση της Ferrari, χρειάζεται περισσότερη εμπειρία.

Έτσι η ευκαιρία φαντάζει μεγάλη για τον 22άχρονο Μεξικανό. Η McLaren είναι ένα μεγάλο στοίχημα και σίγουρα είναι έτοιμος να στοιχηματίσει και να κερδίσει τον chairman της Ferrari, Luca di Montezemolo.

Αναμφίβολα, δεν θεωρώ έκπληξη τη συγκεκριμένη είδηση, ήταν κάτι το αναμενόμενο και ήταν θέμα ωρών να σκάσει στην επικαιρότητα. Εσείς τι λέτε, μπορεί ο Perez να παίξει καθοριστικό ρόλο στη McLaren σε περίπτωση που φύγει ο Hamilton; Θα κάνει τους φίλους της Βρετανικής ομάδας να ξεχάσουν γρήγορα τον Lewis Hamilton;

[Πηγή: DailyMail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...