Ο Lewis Hamilton κουνάει μαντήλι στο τέλος της σεζόν αλλά τα ξίφη βγήκαν νωρίς! Ο Πρόεδρος της McLaren, κύριος Martin Whitmarsh δεν φαίνεται να έχει “χωνέψει” τη μεταπήδηση του Hamilton στη Γερμανική ομάδα με αποτέλεσμα οι τελευταίες του δηλώσεις να στοχεύουν τον Βρετανό Πρωταθλητή. Ο κύριος Whitmarsh, δήλωσε:

Ο οποιοσδήποτε πιλότος στοχεύει τις νίκες και αφήνει τη McLaren, θεωρώ ότι κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος! Πιστεύω σ’αυτή την ομάδα και είτε θέλετε να μετρήσετε τους τελευταίους 4 αγώνες, είτε τα τελευταία 4 χρόνια ή ακόμα και τα τελευταία 40 .. αυτά αποδεικνύουν ότι είμαστε μία πολύ σπουδαία ομάδα. Συνεπώς, θα συμβούλευα όποιον οδηγό θέλει να κερδίζει να έρθει στο Woking. Δεν θα συμβούλευα κανέναν να φύγει, παρόλα ταύτα, σεβαστήκαμε την απόφαση του Lewis και τον αφήσαμε να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο και την καριέρα του.

Εν συνεχεία, συμπλήρωσε:

Η ομάδα διαχείρισης των δικαιωμάτων του Lewis είχε ήδη αποφασίσει να τον πάει αλλού με αποτέλεσμα να μη βρούμε καμία κοινή συνισταμένη ούτως ώστε να παραμείνει ο Lewis στην ομάδα μας. Είχα συνομιλήσει 2 φορές μαζί του και είχαμε μία μεγάλη και όμορφη κουβέντα. Πιστεύω ότι ήμουν ο πρώτος που έμαθε την απόφαση του.

Αναμφίβολα, αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε και θα προκαλέσει τριγμούς μέσα στη McLaren το επόμενο διάστημα. Το δικό μου ερώτημα είναι το εξής .. θα βοηθήσουν τον Lewis Hamilton να κατακτήσει το Πρωτάθλημα ή θα επικεντρωθούν στον Jenson Button; Περιμένω τις δικές σας απαντήσεις και απόψεις. Θα παραμείνει στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος ο Hamilton ή απλά η κούρσα θα γίνει αυτόματα κούρσα 2 αλόγων; Οι επόμενες βδομάδες θα φανερώσουν πολλά, μέχρι τότε .. σας χαιρετώ.

[Πηγή: TheSun | Photo Copyright: HOCH ZWEI]