Romain Grosjean, θερμοκέφαλος πονοκέφαλος!

Σχετικά άρθρα

Κι ενώ όλη η Formula 1 πνέει τα μένεα για τον Romain Grosjean, o Eric Boullier (τεχνικός διευθυντής της Lotus) τρέχει να ηρεμήσει τους πάντες και τα πάντα. Είναι γεγονός ότι ο Γάλλος οδηγός της Lotus, έχει προκαλέσει πολλά ατυχήματα κι έχει δεχθεί πολλές ποινές με αποτέλεσμα να κρίνεται ακόμη και η επόμενη χρονιά του στη Formula 1. Ο τεχνικός διευθυντής της Lotus, δήλωσε:

Αν κοιτάξετε την καριέρα του, ήταν πάντοτε θερμοκέφαλος. Πίστευα ότι με λίγη αυτοπεποίθηση θα ηρεμούσε. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να πιστέψει στον εαυτό του και να αποκτήσει αυτοσυγκράτηση. Στη Formula 1 δεν υπάρχει τόσο μεγάλη υπομονή όσο στις μικρές κατηγορίες.

Όλοι θυμόμαστε την εκκίνηση στο Spa του Βελγίου και την καταστροφική εκκίνηση στην Ιαπωνία. Ο Grosjean έχει ήδη δεχθεί ποινή αποκλεισμού από έναν αγώνα στη σεζόν, ενώ στη Suzuka δέχθηκε ποινή διέλευσης 10 δευτερολέπτων από τα pits λόγω της σύγκρουσης που είχε με τον Mark Webber.

Αντίθετα με την όλη κατάσταση, ο Grosjean φαίνεται να μην βλέπει τα πράγματα όπως όλοι οι άλλοι στο grid και δηλώνει:

Προσπαθώ να είμαι πιο προσεχτικός, ήδη από το Grand Prix της Σιγκαπούρης κοιτάω να κάνω πιο σωστές εκκινήσεις και πραγματικά είμαι απογοητευμένος από το συμβάν στην Ιαπωνία. Φτάνοντας στην πρώτη στροφή είχα το μυαλό μου στον Sergio Perez, δεν περίμενα τόσο μεγάλη διαφορά ταχύτητας στα φρένα μεταξύ εμάς και του Mark Webber. Ήταν ένα ανόητο λάθος. Ο Mark ήρθε μετά τον αγώνα να με δει και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν ήταν χαρούμενος. Ζήτησα συγγνώμη και προχωράω μπροστά. Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ αλλά και να βελτιωθούμε σαν ομάδα.

Σίγουρα, ο Γάλλος αποτελεί νούμερο 1 κίνδυνο για όλους τους οδηγούς του Grid κι ελπίζω στους επόμενους αγώνες κανένας εκ των Fernando Alonso και Sebastian Vettel να μην έχει την τύχη να βρεθεί πλάι-πλάι με τον Romain Grosjean!

[Πηγή: TheSun | Photo Copyright: Lotus-Renault Media Center]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...