Lewis Hamilton: “Οδηγώ καλύτερα εν αντιθέσει με το τελικό αποτέλεσμα!”

Σχετικά άρθρα

Κι ενώ τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για την McLaren και τον Lewis Hamilton, στο Woking πιστεύουν ότι στην Ινδία θα γίνει η ανατροπή. O Lewis Hamilton εμφανίστηκε αισιόδοξος για το επερχόμενο Grand Prix και δήλωσε:

Δεν είχα το καλύτερο Σαββατοκύριακο εκεί πέρσι αλλά πιστεύω ότι τελευταία έχω οδηγήσει πολύ καλύτερα απ’ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, έτσι είμαι αποφασισμένος για το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω ότι το αυτοκίνητο μας θα ταιριάξει με τη συγκεκριμένη πίστα και ανυπομονώ να βγούμε εκεί έξω και να το επιβεβαιώσουμε.

Απ’εκεί και πέρα ο Martin Whitmarsh δηλώνει αισιόδοξος και τονίζει ότι μετά από 2 άσχημα αποτελέσματα, η McLaren θα πάει καλά στο επόμενο ζεύγος αγώνων. Ας δούμε τι δήλωσε:

Γνωρίζω ότι τα τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αλλά είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα στην Ινδία. Θέλω να πιστεύω ότι ο αγώνας μας θα είναι πιο ουσιαστικός και σίγουρα αυτό θα θέλαμε να συνοδευτεί με αρκετούς βαθμούς.

Σίγουρα, η McLaren δε δείχνει να ενδιαφέρεται και τόσο για κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της σεζόν και το μόνο που περιμένουν από τους επόμενους 4 αγώνες είναι σίγουρα ο τερματισμός και μερικά καλά αποτελέσματα. Μετά την ανακοίνωση φυγής του Lewis Hamilton, στο Woking έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Μπορούν να κερδίσουν κάποιον από τους επόμενους 4 αγώνες ή απλά θα συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο; Η Ινδία είναι μόλις μερικά 24αωρα μακριά και η απάντηση δεν θ’αργήσει να έρθει. Τι πιστεύετε, θα έχουν θετικό ή αρνητικό πρόσημο τα ασημένια βέλη στην Ινδία;

[Πηγή: PlanetF1 | Photo Copyright: HOCH ZWEI]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...