Μια ζάντα σπάει σε κομμάτια, η εταιρία αρνείται να καλύψει τη ζημιά

Σχετικά άρθρα

Ένας κάτοχος ενός Ford Mustang ξόδεψε 4.500 δολάρια ώστε να κάνει δικές του ζάντες της Cor αλλά κατά τη διάρκεια ενός track day, μία από τις ζάντες κόπηκε λες και ήταν κατασκευασμένη από βούτυρο.

Ο κάτοχος επικοινώνησε με την εταιρία και ζήτησε να του αποζημιωθεί η ζημιά αλλά η εταιρία ανέφερε ότι πρέπει να σταλθεί στα κεντρικά η ζάντα ώστε να ελεγχθεί.

Μετά από μερικές ημέρες, η εταιρία απάντησε ότι η βαφή της ζάντας, ο ιδιοκτήτης τις έβαψε από ασημί σε χρυσαφί, ήταν υπεύθυνη για την καταστροφή της και ότι στους όρους εγγύησης, γράφει ξεκάθαρα ότι η εγγύηση ακυρώνεται όταν συμβεί οτιδήποτε εντός πίστας.

Ωστόσο ο κάτοχος είχε προλάβει να πάρει screenshots που δείχνουν ξεκάθαρα, ότι η εταιρία πρόσθεσε αργότερα στους όρους εγγύησης την απαγόρευση χρήσης εντός πίστας. Σίγουρα τέτοιες πρακτικές δεν ανεβάζουν την εικόνα αξιοπιστίας οποιασδήποτε εταιρίας, και δεν μπορώ να καταλάβω πως η βαφή επηρεάζει την αντοχή του αλουμινίου μιας ζάντας.

[Πηγή: Nagtroc]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...