Luca di Montezemolo: “Στο Texas πρέπει να έχουμε ένα αυτοκίνητο, ικανό να κερδίσει!”

Σχετικά άρθρα

Ο Fernando Alonso έδωσε άλλους 18 βαθμούς στη Ferrari αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται πίσω από τον Sebastian Vettel στο Πρωτάθλημα οδηγών. Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari, Luca di Montezemolo, έκανε την επανεμφάνιση του και τόνισε την αναγκαιότητα να δώσουν στον El Nano ένα γρήγορο μονοθέσιο, ούτως ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν τον αγώνα και ν’αλλάξουν την κατάσταση στο Πρωτάθλημα οδηγών. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ferrari μετά από τη συνάντηση που είχε με τους αρχιμηχανικούς της Scuderia, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Χθες, ο Fernando είχε κάνει για πολλοστή φορά φέτος, ένα μεγάλο αγώνα. Έδωσε το 120% των δυνάμεων του και κατάφερε να παλέψει για τη νίκη μέχρι και το τέλος. Είναι σαφές ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα γι’αυτόν. Έχουμε 10 μέρες για να καταφέρουμε να δώσουμε στον Fernando ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο που θα του δώσει την ευκαιρία να παλέψει για τη νίκη. Τα λόγια δεν μετράνε πλέον.

Εν συνεχεία, ο Luca di Montezemolo εμφανίστηκε προβληματισμένος για τις αναβαθμίσεις που είχε η Ferrari στο Abu Dhabi και ήχησε το καμπανάκι στα γκαράζ και δη στους μηχανικούς της Ιταλικής ομάδας.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε δεν ήταν και το πιο προβλέψιμο. Το Σάββατο είχαμε φτάσει σε μία κατάσταση που δεν ήταν απόλυτα σαφής. Αυτό που με ανησυχεί είναι γιατί δεν δούλεψαν εξ-ολοκλήρου οι αναβαθμίσεις που φέραμε γι’αυτό τον αγώνα. Ήταν μία αντικρουόμενη κατάσταση μεταξύ των προσδοκιών των μηχανικών μας και της τελικής εικόνας. Εν τέλει, παραμένω αισιόδοξος και πιστεύω σ’εμάς, περισσότερο απ’τον καθένα. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε εμπλακεί σε πολλές δύσκολες καταστάσεις διεκδίκησης του τίτλου και πολλές φορές τα πάντα έχουν ανατραπεί. Είναι στο χέρι μας, να μην αφήσουμε καμία πέτρα αμετακίνητη. Όλη η ομάδα, θα λειτουργήσει με αποφασιστικότητα, δίνοντας το 120% για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα!

Αδιαπραγμάτευτα, ο Luca di Montezemolo θέλει να δει τον Fernando Alonso να σηκώνει αυτό το Πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος ότι θα του δώσει τα πάντα για να κατακτήσει, εν τέλει, αυτό το Πρωτάθλημα. Η Ferrari πονάει πολύ στις κατατακτήριες του Σαββάτου κι αυτό πρέπει να δουλέψει τις επόμενες 10 μέρες. Έχει έναν ολοκληρωμένο οδηγό πίσω από το τιμόνι της F2012 και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη περισσότερη ταχύτητα και καλύτερο set-up το Σάββατο. Θα γίνει η ανατροπή ή ο Luca di Montezemolo θα αναγκαστεί να προβεί σε αλλαγές την επόμενη χρονιά;

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyright: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα