Δεν ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Perez, παραδέχεται η McLaren

Σχετικά άρθρα

Είναι πασίγνωστο ότι ο Lewis Hamilton έφυγε από τη McLaren, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών με τη Mercedes, με τη βρετανική ομάδα ν’ αναγκάζεται να βρει τον καλύτερο διαθέσιμο οδηγό, που ήταν ο Sergio Perez. Ο Μεξικανός έχει δείξει σημάδια εξαιρετικής απόδοσης, ωστόσο είναι δύσκολο ν’ αντικαταστήσει τον Hamilton, καθώς ο Βρετανός ανήκει στους κορυφαίους οδηγούς τού αθλήματος.

Ο Martin Whitmarsh, Πρόεδρος της McLaren Racing, παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να γνωρίζει την πραγματική απόδοση του 22χρονου.

Νομίζω ότι έχει πολύ ταλέντο, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω. Δεν θα τον παίρναμε αν δεν πιστεύαμε ότι μπορεί να φτάσει σ’ ένα άλλο επίπεδο, όμως, πραγματικά, δεν ξέρω. Υπάρχουν οδηγοί που μπορούν να εκμεταλλευτούν το ταλέντο τους και να ζήσουν με την πίεση, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που δεν μπορούν.

Νομίζω ότι θα ήταν ανόητο να λέγαμε ότι δε ρισκάραμε με την επιλογή μας, ωστόσο δε θα το είχαμε κάνει αν δεν αισθανόμασταν ότι θα πετύχει· ο χρόνος θα δείξει. Δίχως αμφιβολία, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τον εξελίξουμε σ’ έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή σε σχετικά λίγο χρόνο.

Ο Perez θα κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του, γνωρίζοντας ότι μπορεί να γίνει ένας μεγάλος οδηγός. Φυσικά, για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να δουλέψει πολύ, καθώς ο ανταγωνισμός στη σημερινή Formula 1 είναι τεράστιος, και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις και να διατηρηθείς στην κορυφή, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

 

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα