Επικός αγώνας στο Austin, δηλώσε ο J.Button!

Σχετικά άρθρα

Μια νέα πρόκληση εμφανίζεται στον ορίζοντα για τους οδηγούς της Formula 1. Αυτή η πρόκληση δεν είναι άλλη από τον αγώνα στο Austin του Texas το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι οδηγοί της McLaren δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την κατασκευή και τη νέα πρόκληση που έχουν μπροστά τους. Ας δούμε τι δήλωσε ο Jenson Button για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Στα χαρτιά, η πίστα δείχνει να έχει λίγο απ’όλα. Υπάρχουν στοιχεία που θυμίζουν το σύμπλεγμα στροφών Maggotts/Becketts στο Silverstone, επίσης, υπάρχει μία αντίστροφη όψη της στροφής 8 στην Κωνσταντινούπολη και μεταξύ αυτών, μπορώ να δω και λίγο από Hockenhaim μέσα σ’αυτή την πίστα. Υπάρχει μία συνολική μίξη στοιχείων που αναμφίβολα περιμένω να δω. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και δύο μεγάλες ευθείες με δύο ερμητικά κλειστές γωνίες που σίγουρα θα μας δώσουν την ευκαιρία για προσπεράσματα.

Και συνέχισε:

Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο και πραγματικά περιμένω την ώρα που θα βρεθούμε στο Austin. Να δούμε την πόλη, τον κόσμο και φυσικά την πίστα. Νομίζω ότι θα είναι ένας λαμπρός αγώνας.

Αν δούμε και λίγο τη στατιστική, η McLaren κέρδισε στην Αμερική το 2007 με τον Lewis Hamilton και συμπλήρωσε την 7η της νίκη σε Αμερικάνικο έδαφος. Έκτοτε, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής δεν είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αγώνα Formula 1 και φέτος ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για επιστροφή! Μπορεί το Austin να δικαιώσει τις προσδοκίες των οδηγών αλλά και των οπαδών του αθλήματος; Έχουμε μια βδομάδα καιρό μέχρι το Texas να μας δώσει την απάντηση!

[Πηγή: BBC]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...