S.Perez: “Έχω μεγάλα παπούτσια να γεμίσω!”

Σχετικά άρθρα

Η μετακίνηση του Lewis Hamilton από την McLaren στη Mercedes άφηνε ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι στη McLaren μετά απ’αυτή την αποχώρηση. O Martin Whitmarsh και το επιτελείο της McLaren δεν αργήσαν να απαντήσουν και η δήλωση πρόσληψης έγραψε Sergio Perez. Ο Μεξικανός ανακοινώθηκε από τη McLaren και πλέον, όλοι περιμένουν ότι θ’αντικαταστήσει επάξια τον Βρετανό και θα δώσει στη McLaren την ευκαιρία να επανέλθει στην κορυφή. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο 22άχρονος οδηγός χθες το απόγευμα.

Σίγουρα, έχω μεγάλα παπούτσια για να γεμίσω. Τον έχω αξιολογήσει (εννοεί τον L.Hamilton) με υψηλά κριτήρια και ίσως είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος εκεί έξω. Πρόκειται να είναι σκληρό ν’ακολουθήσω αυτά που έκανε.

Στη συνέχεια, ο 22άχρονος οδηγός από την Guadalajara του Μεξικού, αναφέρθηκε στον καινούργιο του team-mate και τόνισε:

Έχω μιλήσει λίγο με τον Jenson Button από τότε που υπέγραψα. Φαίνεται να είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πιστεύω ότι θα είναι διασκεδαστικό να τον έχω ως team-mate. Είναι ένας πολύ σκληρός οδηγός για να κερδίσεις και πολύ έμπειρος. Είναι ένας από τους πιο γρήγορους ανθρώπους στην πίστα.

Και συνέχισε:

Στόχος μου, να κερδίσω ευθύς αμέσως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Χρειάζεται να κερδίσω αγώνες για να τα καταφέρω. Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά αυτή είναι η πρόκληση που θέλω.

Αναμφίβολα, ο μικρός γνωρίζει που έχει πάει (ή μάλλον που θα πάει τη νέα χρονιά) και πιστεύει σ’αυτά που μπορεί να κάνει. Γνωρίζει ότι η παρακαταθήκη που αφήνει ο Lewis Hamilton είναι μεγάλη ευθύνη και μπορεί να σκέφτεται από τώρα τους τρόπους με τους οποίους θα κάνει τη διαφορά την επόμενη χρονιά. Τις τελευταίες βδομάδες, υπάρχουν μερικά ερωτηματικά γι’αυτή τη μεταγραφή και αδιαπραγμάτευτα, ο Sergio Perez θα πρέπει να κλείσει τ’αυτιά του και να συγκεντρωθεί σ’αυτό που έχει να επιτελέσει την επόμενη χρονιά. Μπορεί να φέρει τη McLaren ξανά στην κορυφή ή η φιγούρα του Jenson Button και η φυγή του Lewis Hamilton θα επισκιάσουν την έλευση και αγωνιστική συμπεριφορά του Μεξικανού;

[Πηγή: Espn]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...