Οδηγός λεωφορείου χτύπησε μαθητές με Taser!

Σχετικά άρθρα

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, περίπου στις επτά το απόγευμα της Παρασκευής, οδηγός λεωφορείου της ΕΘΕΛ στο Ολυμπιακό Χωριό χτύπησε με Taser (όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ) τρεις μαθητές, επειδή του απάντησαν άσχημα, σε μία αγενή παρατήρησή του.

Όπως είπε ο πατέρας, ο οδηγός με έντονο ύφος και άσχημο τρόπο ρώτησε τα παιδιά αν έχουν εισιτήριο και επειδή εκείνα του απάντησαν χρησιμοποιώντας έναν χαρακτηρισμό, τα χτύπησε με το Taser.

Εκείνη την ώρα το λεωφορείο είχε πολλούς επιβαίνοντες μαθητές που άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα και ο οδηγός ξεκίνησε το λεωφορείο, κινούμενος ανάποδα στους δρόμους του Ολυμπιακού Χωριού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το λεωφορείο ένα παιδί (τον γιο του καταγγέλοντα) στον ώμο, που βρισκόταν πεζός στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο οδηγός όπως και τα παιδιά – ακόμα και το παιδί που τραυματίστηκε στον ώμο – οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όλοι κατηγορούμενοι για το περιστατικό. Σημείωσε ότι τα παιδιά κατηγορούνται για φθορά ξένης περιουσίας, επειδή μετά το περιστατικό έσπασαν τους υαλοκαθαριστήρες του οχήματος.

Είπε ακόμα ότι τα παιδιά αργότερα σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Ο πατέρας τόνισε ότι τα σημάδια από το Taser είναι ορατά πάνω στο δέρμα των παιδιών. Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ Δημήτρη Δημητρίου, ο Οργανισμός είναι ενήμερος για το περιστατικό από την πρώτη στιγμή του συμβάντος και θα πράξουν τα δέοντα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από την αστυνομία και την εισαγγελία

Αν νομίζεις ότι μόνο στην Ελλάδα οι οδηγοί λεωφορείων αντιδρούν παράξενα δες στο video τη έγινε στη Βαλτιμόρη, όταν μια οδηγός ενός λεωφορείου επιτέθηκε σε μια νεαρή κοπέλα επειδή είχε δυνατά τη μουσική στο mp3 της.

http://www.youtube.com/watch?v=gl33r28iE6o&feature=player_embedded

Και στις δύο περιπτώσεις καλύτερα θα ήταν να συνέβαινε ότι θα δεις στο video που ακολουθεί. Όχι δεν είναι ένα καθημερινό σχολικό λεωφορείο, αλλά ένα λεωφορείο του Τσίρκου Nitro.

[Πηγή: YouTube, CBS Baltimore]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...