Η J.Lo στα εγκαίνια της μεγαλύτερης αντιπροσωπίας της Audi στον κόσμο

Σχετικά άρθρα

H BMW έχει ανοίξει τη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της στο Abu Dhabi με την Audi να απαντά και ανοίγει στο Dubai τη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της.

Φυσικά για να τραβήξεις τα βλέμματα όλου του κόσμου πάνω σου δεν αρκεί μόνο αυτό, και έτσι η Audi προσκάλεσε την Jennifer Lopez να δώσει το παρόν στα εγκαίνια της έκθεσης.

Η έκθεση έχει ονομαστεί Audi Terminal, διαθέτει τρεις ορόφους και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 57 αυτοκίνητα. Ο δεύτερος όροφος απευθύνεται για πραγματικά πολύ πλούσιους Άραβες αφού εκεί ο καθένας που διαθέτει πολλά δολάρια, μπορεί να παραμετροποιήσει όπως θέλει το Audi του.

Στην έκθεση ξεχωρίζουν οι μεγάλες Power Wall οθόνες οι οποίες μπορούν να προβάλουν εικονικά σε κλίμακα 1:1 το αυτοκίνητο σου, έτσι όπως το έκανες εσύ μέσα από το αντίστοιχο configurator.

[Πηγή: Audi]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...