Ένα κλεμμένο Honda Accord επιστρέφεται στην ιδιοκτήτρια της, αλλά σε εντελώς διαφορετική κατάσταση [w/video]

Σχετικά άρθρα

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη στο Brooklyn των Η.Π.Α. όταν η Amanda Pogány, μια δασκάλα γυμνασίου, βρήκε το κλεμένο της Honda Accord του 1996 μετά από πάνω από τρία χρόνια που τις είχε κλαπεί. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πλέον το αυτοκίνητο δεν είναι στη κατάσταση που το είχα αλλά αρκετά “πειραγμένο”.

Όταν είχε δηλωθεί η κλοπή, οι αστυνομικοί ήταν απαισιόδοξοι για τη τύχη του αμαξιού και αν τελικά θα το ξαναβρούν. Τελικά όμως, πρίν λίγο καιρό η Amanda είχε μια αναπάντεχη κλήση από το αστυνομικό τμήμα NYPD, λέγοντας της ότι είχαν βρει το αυτοκίνητο της αλλά σε μια νέα πιο αγωνιστική έκδοση.

Στο αυτοκίνητο είχε πλέον τοποθετηθεί ένας νέος V-TEC κινητήρας, φιμέ τζάμια, ένα νέο δερμάτινο σαλόνι, μεγαλύτερες ζάντες και διάφορες άλλες στυλιστικές λεπτομέρειες. Το κιβώτιο του αυτοκινήτου είχε αντικατασταθεί και ήταν πλέον χειροκίνητο, με το παράδοξο της υπόθεσης αν είναι ότι η Pogány να μην έχει οδηγήσει ποτέ στο παρελθόν αυτόματο.

Η Pogány πίστευε ότι όλα τα μέρη του αυτοκινήτου της θα είχαν αφαιρεθεί και πωλούνταν στην “μαύρη” αγορά και ποτέ δε θα πίστευε ότι θα έβρισκε το αυτοκίνητο της με τέτοιες αναβαθμίσεις που όπως δήλωσε όταν άνοιξε το καπό ήταν τόσο φανταχτερό που κυριολεκτικά δε θα το αναγνώριζε, κοστίζοντας αρκετές χιλιάδες δολάρια περισσότερα από όσα έκανε.

Αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο, ενώ έβγαινε από ένα κατάστημα με είδη αυτοκινήτου στο Queens και το αναγνώρισαν παρόλο που ο αριθμός πλαισίου είχε αφαιρεθεί. Όπως αποδεικνύεται, ο ιδιοκτήτης του το είχε αγοράσει από τους κλέφτες, και πήγε άμεσα να το φτιάξει στις δικές του προτιμήσεις.

Η δασκάλα περιμένει τη στιγμή που θα ξαναβρεθεί πίσω από το τιμόνι του “νέου” Honda της και παρόλο που η ίδια δε μπορεί να γνωρίζει τις πραγματικές δυνατότητες του αυτοκινήτου της, ο σύζυγός της είναι ενθουσιασμένος αλλά ακόμα έχει και άλλες προτάσεις για να το πουλήσει.

[Πηγή: Wpix]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...