Caterham θέλει να πουλά 10.000 αυτοκίνητα έως το 2020, ετοιμάζει SUV

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με τον Mike Gascoyne, CEO της Caterham, η βρετανική εταιρία έχει βάλει στόχο να πουλά 10.000 αυτοκίνητα έως το 2020.

Ο Gascoyne προέβη στη δήλωση αυτή μιας και πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Renault μαζί με την εταιρία του θα βγάλουν στην αγορά τις δικές τους εκδόσεις του πρωτότυπου Renault Alpine A110-50, αλλά με το γεγονός ότι ο Tony Fernandes, ιδιοκτήτης της Caterham θέλει να κάνει την εταιρία πιο mainstream, βγάζοντας στην αγορά ένα αυτοκίνητο πόλης, ένα SUV και ένα supercar.

Οι δύο εκδόσεις παραγωγής του πρωτότυπου Alpine θα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού θα έχουνε τον δικό τους σχεδιασμό, διαφορετικό στήσιμο και θα είναι πισωκίνητα. Ίσως η Renault θα κατασκευάσει την coupe έκδοση και η Caterham την ανοικτή με μια μαλακή οροφή.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Caterham Project V με 272 άλογα

Η Caterham παρουσίασε σήμερα το Project V, ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο που παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 272 άλογα και συνδυάζεται με...

Νέο teaser για το αμιγώς ηλεκτρικό Caterham

Πριν περίπου ένα μήνα, η Caterham παρουσίασε το EV Seven με το οποίο η βρετανική εταιρία προσπαθεί να αξιολογήσει το σχέδιο ανάπτυξης για ένα...