Ετοιμάζεται η BMW 1-Series M sedan

Σχετικά άρθρα

Το 2016 θα βγει στην αγορά η sedan έκδοση της BMW Σειράς 1, ως απάντηση στα Audi A3 sedan και Mercedes CLA και φυσικά η BMW δεν θα μπορεί να μην βγάλει στην αγορά την γρήγορη M έκδοση της, ώστε να την θέσει απέναντι από την CLA 45 AMG.

Κύριες αγορές θα είναι αυτές της Αμερικής και της Κίνας και αυτή είτε θα βασίζεται πάνω στη πισωκίνητη πλατφόρμα της τωρινής Σειράς 1, είτε στη νέα μπροστοκίνητη UKL, που θα φορά η 1-Series GT. Η BMW εξετάζει και τις δύο αφού η κάθε μια έχει τα δικά της πλεονεκτήματα σε ότι αφορά το κόστος, την κατασκευή και την οδική συμπεριφορά.

Η BMW θεωρεί ότι η 1-Series sedan θα γίνει ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα τους, αφού μηχανικά θα φορά την ίδια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου που φορά η Σειρά 1 όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει και ο νέος τρικύλινδρος 1.500αρης.

Σε ότι αφορά την Μ έκδοση, αυτή φημολογείται ότι θα φορά έναν Turbo 2,0-λιτρο κινητήρας ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 300 άλογα.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...