Οι Schumacher και Whitmarsh αποχαιρετούν τον Haug

Σχετικά άρθρα

Schumacher-Haug

Ο Norbert Haug ήταν μια σημαντική προσωπικότητα για τη Formula 1. Ο Γερμανός εργαζόταν εδώ και 22 χρόνια στη Mercedes, επομένως είναι λογικό να έχει κάνει συνεργαστεί με πολλά άτομα, μεταξύ των οποίων είναι οι Michael Schumacher και Martin Whitmarsh, Πρόεδρος της McLaren Racing.

Ο Γερμανός πολυπρωταθλητής δούλεψε μαζί με τον Haug στα πρώτα του χρόνια σαν επαγγελματίας οδηγός, αλλά και στη δεύτερη καριέρα του στη Formula 1, δηλαδή από το 2010 μέχρι και φέτος, και δηλώνει ότι η αποχώρησή του θ’ αφήσει ένα μεγάλο κενό.

Από τότε που ξεκίνησα επαγγελματικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η Mercedes και ο Norbert Haug ήταν μέρος αυτού, συνεπώς αυτό σηματοδοτεί ένα μεγάλο διάλειμμα. Περάσαμε πολλά χρόνια μαζί, όντας αντίπαλοι οι σύμμαχοι, και ο Norbert ήταν πάντα γεμάτος ενθουσιασμό. Ζούσε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, και η αποχώρησή του αφήνει ένα τεράστιο κενό, τόσο στο άθλημα, όσο και στην ομάδα.

Όμως, και ο Whitmarsh μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Haug, αφού συνεργάστηκαν στενά από τότε που η Mercedes-Benz δίνει κινητήρες στη McLaren, δηλαδή από το 1995, και του εύχεται καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Norbert για όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη που πρόσφερε στη McLaren εδώ και πολλά χρόνια. Η περίοδος από τότε που η McLaren και η Mercedes-Benz συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στη Formula 1, στα μέσα τής δεκαετίας του 1990 υπήρξε επιτυχημένη κι ευχάριστη, και η επιρροή και η καθοδήγηση του Norbert έχουμε σημαντική συνεισφορά σ’ αυτή την επιτυχία.

Η αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι γνήσια και βαθιά, όπως και η αγωνιστική του ανταγωνιστικότητα. Εκ μέρους όλων στη Vodafone McLaren Mercedes, του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον του.

[Πηγές: Michael Schumacher, AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...