Sebastian Vettel: “Ο Newey μου δίνει αυτοπεποίθηση!”

Σχετικά άρθρα

22112012_VR_5043_C45F67F9_Kopie

Αναμφίβολα, η Red Bull έχει κλέψει τις εντυπώσεις και τους Παγκόσμιους τίτλους τα τελευταία 3 χρόνια. Αποτέλεσμα που δε μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη αλλά ούτε καν πυροτέχνημα. Στο Milton Keynes γίνεται εξαιρετική δουλειά και οι ανθρώποι της Red Bull δουλεύουν ακατάπαυστα για να έχουν όλες αυτές τις επιτυχίες. Δύο ονόματα που έχουν συνδέσει το όνομα τους με αυτές τις επιτυχίες είναι αυτά των Sebastian Vettel και Adrian Newey. Πολλές φορές έχουν φλερτάρει με τη Ferrari και άλλες τόσες έχουν πει ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι! Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Sebastian Vettel για το μεγάλο κεφάλι της Αυστριακής ομάδας.

Πρέπει να αισθάνεσαι ευτυχισμένος στην ομάδα που βρίσκεσαι και είναι σημαντικό να έχεις ένα καλό αυτοκίνητο. Αυτή τη στιγμή, έχω και τα δύο. Γι’αυτό ο Adrian είναι τόσο λαμπρός. Μου δίνει αυτοπεποίθηση και σχεδιάζει αυτοκίνητα ικανά να κερδίσουν. Είναι μία απίστευτη εμπειρία να δουλεύω μαζί του. Νομίζω, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμη καλύτερα.

Απ’την άλλη, ο Adrian Newey πρόσθεσε ότι δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από τη Red Bull, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα κλείσει τη καριέρα του στην Αυστριακή ομάδα.

Η Red Bull είναι μία μεγάλη ομάδα για να εργαστεί κανείς. Έχω πάντα στο μυαλό την ιδέα ότι δεν πρόκειται να ξοδέψω όλη μου τη ζωή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και δη στη Formula 1. Τώρα, όμως, το απολαμβάνω. Κι από τη στιγμή που αυτοί οι ανθρώποι μου προσφέρουν δουλειά, θα συνεχίσω να το κάνω.

Κλείνοντας, ο Newey τόνισε ότι στη Red Bull έχουν αφήσει το εγώ στην άκρη με αποτέλεσμα να έχουν μία ατμόσφαιρα που δεν είναι δαχτυλοδειχτούμενη. Η όλη κατάσταση έχει οδηγήσει την ομάδα στους τίτλους και στην απόλυτη επιτυχία. Αδιαπραγμάτευτα, η κατάσταση στη Red Bull είναι ιδανική και το στήσιμο του νέου αυτοκινήτου έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Θα καταφέρουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα ή θα συνεχιστεί ο πόλεμος; Μέχρι τότε, Χρόνια Πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το 2013!

[Πηγή: EspnF1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...