Τα μελλοντικά μοντέλα της Audi θα διαφέρουν σχεδιαστικά

Σχετικά άρθρα

audi-new-design-strategy-4

Η Audi έχει ανακοινώσει τη νέα σχεδιαστική της φιλοσοφία και μας έχει υποσχεθεί μεγαλύτερη διαφοροποίηση ανά μοντέλο. Τώρα, σε νέες δηλώσεις του, ο Wolfgang Dürheimer, πρώην επικεφαλής της Bentley και της Bugatti και νυν επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της Audi, ανέφερε ότι η Audi, αν θέλει να γίνει η μεγαλύτερη premium αυτοκινητοβιομηχανία έως το 2020, θα πρέπει να προσφέρει μεγαλύτερη σχεδιαστική διαφοροποίηση ανά μοντέλο, μιας και σήμερα, αρκετά από τα αυτοκίνητα της, είναι πολύ παρόμοια, μη έχοντας τη δική τους προσωπικότητα.

Ο Dürheimer δήλωσε:

Στο μέλλον, θα εργαστώ μαζί με τους σχεδιαστές μας, ώστε να διαφοροποιήσουμε τα πρόσωπα των σειρών των μοντέλων μας. Ο πελάτης του A8, θα βρίσκει διαφορές στο αυτοκίνητο του σε σχέση με το A4 και το Α6.

Στόχος μας είναι προχωρήσουμε με ακόμη μεγαλύτερα βήματα και περισσότερο θάρρος σε νέες γραμμές. Ωστόσο τα μελλοντικά μας μοντέλα, θα διαθέτουν ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα τα κάνουν αναμφισβήτητα να χαρακτηρίζονται ως Audi.

[Πηγή: AMS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...