Πρωτιά της Nissan στις πωλήσεις ελαφρών φορτηγών για το 2012, συνεχίζεται το “party τιμών”

Σχετικά άρθρα

NISSAN_NAVARA_3

party-timon-2013Με αύξηση του μεριδίου  της στο 18,9% για την ελληνική αγορά, η Nissan κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών.

Η Nissan για μια ακόμη φορά πιστοποιεί την υπεροχή της στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών, καθώς κατέκτησε και πάλι την 1η θέση για το 2012. Η πρωτιά αυτή συνοδεύτηκε από  αύξηση του μεριδίου αγοράς κατά 23%, συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Με πρωταγωνιστή το NAVARA σε εκδόσεις που πληρούν τη νεώτερη οδηγία εκπομπών καυσαερίων EURO V, καθιστώντας ελεύθερη την κυκλοφορία του στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και με κινητήρες ακόμα πιο σύγχρονους, λιγότερο ρυπογόνους και με μεγαλύτερη απόδοση,  η Nissan κέρδισε επάξια  την εμπιστοσύνη των αγοραστών, με γνώμονα την υπεροχή και την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της, καθώς και την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Σε ότι αφορά το party-timon.gr της Nissan, συνεχίζεται και το 2013 !

Έχοντας ήδη συγκεντρώσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από το αγοραστικό κοινό, η Nissan συνεχίζει το www.party-timon.gr στις εκθέσεις της, καλωσορίζοντας τους υποψήφιους αγοραστές, στο μεγαλύτερο “party” τιμών που έγινε ποτέ και το 2013 !

Συγκεκριμένα, το www.party-timon.gr της Nissan προσφέρει σε όλους μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου και απίστευτες εκπτώσεις και δωρεάν το όφελος της απόσυρσης, σε όλα τα μοντέλα της.

Οι προσφορές που ισχύουν είναι οι εξής:

  • 2.360 € για το MICRA και επιπλέον δώρο τα τέλη κυκλοφορίας,
  • 4.600 € για το JUKE,
  • 3.680 € για το QASHQAI και
  • 3.990 € για το NAVARA

[Πηγή: Nissan]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...