M.Whitmarsh: “Ίση μεταχείριση μεταξύ Button και Perez!”

Σχετικά άρθρα

Martin9

Ο Sergio Perez επισκέφθηκε, χθες, για πρώτη φορά το Τεχνολογικό Κέντρο της McLaren και τόνισε την αναγκαιότητα κατάκτησης τίτλων αλλά και της προσπάθειας για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της Βρετανικής ομάδας. Απ’εκεί και πέρα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στη διαχείριση των καταστάσεων στο Woking αλλά και την ίση κατανομή ρόλων στην ομάδα. Ο Martin Whitmarsh δεν άργησε να τοποθετηθεί:

Ο κόσμος θα ήθελε να έχουμε αυτή τη συζήτηση. Είναι γεγονός ότι ο Jenson Button έχει το πλεονέκτημα γιατί γνωρίζει την ομάδα, έχει την εμπειρία και είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Θα είναι πολύ γενναιόδωρος με το χρόνο αλλά και με τις απόψεις του, όταν βγαίνει, όμως, έξω από το Pit-Lane θα θέλει να κερδίσει τον Sergio αλλά κι ο Sergio να κερδίσει τον Jenson.

Και συνέχισε:

Αυτή είναι η νοοτροπία στη δική μας ομάδα. Θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Πιστεύω ότι αυτός ο ανταγωνισμός θα είναι καλός για την ομάδα.

Τέλος, ο Martin Whitmarsh τόνισε ότι είναι χαρούμενος που έχει τον Sergio Perez στο Woking και θα του δωθεί η ευκαιρία να οδηγήσει το μονοθέσιο της επόμενης χρονιάς. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι είναι νεαρός με πολύ ταλέντο κι αυτό είναι συναρπαστικό. Επίσης, έκανε τον παραλληλισμό με τους Mika Hakkinen και Lewis Hamilton, οι οποίοι πήγαν σε μικρή ηλικία στο Woking και έγιναν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Κλείνοντας, διευκρίνισε ότι δε γνωρίζει αν θα γίνει το ίδιο και με τον Sergio γιατί έχει ήδη αρκετή πίεση στους ώμους του αλλά δήλωσε εντυπωσιασμένος με την ήδη παρουσία του.

Ο δρόμος είναι μακρύς και ο Sergio Perez έχει πέσει από νωρίς στα βαθιά, μπορεί να κάνει την MP4-28 ξανά ασημένιο βέλος; Το στοίχημα έχει ήδη τοποθετηθεί και ο νεαρός Μεξικανός πρέπει να το κερδίσει!

[Πηγή: McLaren | Photo Copyright: McLaren Mercedes Media]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr