Ο James May υποστηρίζει ότι το YouTube και το Facebook καταστρέφουν το Top Gear

Σχετικά άρθρα

National Television Awards - Winners Boards
Ο James May (aka Captain Slow) είναι ένας από τους τρεις παρουσιαστές της δημοφιλέστερης εκπομπής αυτοκινήτου του κόσμου, του Βρετανικού Top Gear. Η εκπομπή έχει γίνει αγαπητή από το κοινό για τον λόγο και μόνο ότι δεν ακολουθεί τη πεπατημένη σε ότι αφορά τη παρουσίαση του κάθε αυτοκινήτου, αλλά το κάθ’ένα το παρουσιάζουν με τον δικό τους τρόπο. Αρκετοί προσπάθησαν να αντιγράψουν τη συνταγή τους, τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας, αλλά απέτυχαν παταγωδώς αφού ότι και να κάνουμε, το πρωτότυπο πάντα είναι αυτό που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Ο May στο τελευταίο Top Gear Magazine έγραψε ότι το 2013 είναι δύσκολο να εκπλήξεις κάποιον στη τηλεόραση, αφού από τη στιγμή που τα γυρίσματα του Top Gear γίνονται σε δημόσιο χώρο, θα δεις σκηνές και φωτογραφίες από αυτά, την επόμενη ώρα στο Facebook και στο YouTube, αρκετούς μήνες προτού προβληθεί το επεισόδιο στο BBC2.

Ο May δεν έχει άδικο αλλά γιατί θεωρώ ότι όλες αυτές οι φωτογραφίες και video, μόνο καλό κάνουν στην εικόνα του Top Gear αφού δημιουργούν μια μεγαλύτερη αναμονή για το τι θα δούμε στα μελλοντικά επεισόδια του κάθε κύκλου.

Να θυμίσω ότι η 19η σεζόν του TG ξεκινά τη Κυριακή 27 Ιανουαρίου. Δυστυχώς θα είναι η πιο μικρή σεζόν, αφού θα παιχτούν μόλις 5 επεισόδια με το τελευταίο να προβάλλεται στις 24 Φεβρουαρίου.

Σε αυτά θα δούμε το ταξίδι των Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond στην Αμερική με τα Aston Martin Vanquish, SRT Viper και Lexus LFA, review της Pagani Huayra και του Toyota GT 86, καθώς και ένα video με το Toyota Hilux Invincible.

[Πηγή: Dailymail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...