H Bentley θα διαθέτει στη γκάμα της plug-in υβριδικό μέχρι το 2016

Σχετικά άρθρα

Bentley GT Speed Convertible (4)

Κατά την παρουσίαση της Bentley Continental GT Speed Convertible στην έκθεση του Detroit στην Αμερική, ο CEO της αγγλικής φίρμας Dr Wolfgang Schreiber, ανακοίνωσε πως υπάρχουν σχέδια, σύμφωνα με τα οποία μέχρι το 2016 η Bentley θα διαθέτει στο line-up της ένα plug-in υβριδικό μοντέλο. Επίσης κατέστησε σαφές το ότι η προσφορά των υπαρχόντων ή και μελλοντικών μοντέλων με diesel κινητήρες δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες της μάρκας. Πιο αναλυτικά, ανέφερε:

Για να είμαι ειλικρινής, οι diesel δεν είναι στα αλήθεια προτεραιότητα για εμάς. Οι βασικές μας αγορές, όπως η Κίνα, οι Η.Π.Α. και η Μ. Ανατολή δεν νοιάζονται για τους diesel. Αυτοί, είναι δημοφιλής μόνο στην Ευρώπη και ούτε καν σε ολόκληρη την Ευρώπη, η Ρωσία π.χ. δεν ενδιαφέρεται.

Και συνέχισε:

Μάλλον είναι πολύ αργά για τους diesel πλέον. Τα plug-in υβριδικά προσφέρουν καλύτερη οικονομία καυσίμου και δεν αποξενώνουν τις αγορές της βενζίνης. Δεν θα τα δούμε για τα επόμενα τρία χρόνια αλλά για εμάς ένα plug-in υβριδικό είναι must!

Το ότι για καλό ή κακό τα υβριδικά -σε οποιαδήποτε μορφή- κάνουν την είσοδό τους και στις “μεγάλες” κατηγορίες είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό και η Bentley δεν γίνεται να μην ακολουθήσει το ρεύμα αν θέλει να κρατήσει ή και να επεκτείνει το πελατολόγιό της. Τώρα όσον αφορά στους diesel κινητήρες και το πώς τους αντιμετωπίζει η φίρμα από το Crewe… τι να πω, η αλήθεια είναι πως έχει μία λογική το επιχείρημα πως το target group της απλά δεν ενδιαφέρεται!

Τέλος ο Schreiber άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανό να περάσουν στη παραγωγή την Mulsanne Vision Concept, ενώ η εταιρία του εξέταζε τον ανταγωνιστική της Porsche 911 Turbo, αλλά τελικά επέλεξε το SUV.

[Πηγή: Auttoexpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...

Η BYD κατασκεύασε το 7.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 7.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...