To νέο Ford Mustang θα είναι εντελώς διαφορετικό και θα έχει νέα πλατφόρμα

Σχετικά άρθρα

ford mustang 2015 rendering

Η νέα γενιά του Ford Mustang GT θα βασίζεται σε μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα, στα πλαίσια της πολιτικής “One Ford” της εταιρίας με το Mπλέ Οβάλ.

Σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή μέσα από την εταιρία, το νέο muscle car της Ford θα βασίζεται στη S550 πλατφόρμα και ότι την S197 που χρησιμοποιεί η πέμπτη γενιά του μοντέλου. Εν ολίγης αυτό σημαίνει ότι θα είναι εντελώς καινούρια για το αυτοκίνητο που θα γιορτάσει τα 50 χρόνια του μοντέλου.

Μπορεί σχεδιαστικά να μη ξέρουμε ακόμα το πως θα μοιάζει, αλλά θα είναι κάτι εντελώς καινούριο και η εταιρία έχει κάνει σαφές ότι το design του δε θα διαθέτει ρετρό στοιχεία, με φήμες να αναφέρουν να δανείζεται στοιχεία από το Ford Evos Concept.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από το σημερινό. Τέλος, θα έχει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση και τον 2,3-λίτρων turbo κινητήρα που θα τοποθετηθεί και στο επόμενο Ford Focus RS.

[Πηγή: MustangsDaily]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...