Η BMW M235i Coupe θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τον Νοέμβριο

Σχετικά άρθρα

BMW 2-Series Coupe Rendering

Η BMW θα παρουσιάσει την Σειρά 2, στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2013 και τώρα κυκλοφόρησε ότι η γρήγορη έκδοση M235i Coupe θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από τον Νοέμβριο. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα γίνεται στο εργοστάσιο της BMW στη Λειψία και θα είναι βαρύτερη από την M135i.

Θα φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο turbo κινητήρα που φορά και η Μ135i απόδοσης 320 ίππων με 450 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με paddles στο τιμόνι. Θα διαθέτει διπλές απολήξεις εξατμίσεων με μια μικρή αεροτομή να υπάρχει στο πορτπαγκάζ. Οι δαγκάνες των φρένων θα είναι μπλε έχοντας πάνω τους το λογότυπο του τμήματος M και θα φορά ζάντες 18″ με ελαστικά διαστάσεων 225/40 μπροστά και 245/35 πίσω.

Θα είναι διαθέσιμο και στο πορτοκαλί Valencia Orange χρώμα της 1-Series M Coupe, ενώ αργότερα M235i έκδοση θα βγει και σε cabrio έκδοση.

[Πηγή: BMWblog]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...