Από €24.990 το νέο Renault Clio RS 200 στη Γαλλία

Σχετικά άρθρα

607040591147161084

Η Renault, μετά το Βέλγιο, ανακοίνωσε τη τιμή στη Γαλλία για το νέο Clio RS 200 που θα ξεκινάει από τα €24,990. Θα είναι στις βιτρίνες των αντιπροσωπειών από τις 14 του επόμενου μήνα και στιλιστικά, διαθέτει ένα πιο επιθετικό bodykit σε σχέση με την υπόλοιπη γκάμα, διαθέτοντας νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, πλαϊνά spoiler, αεροτομή, φώτα ημέρα LED, διαχύτη και διπλές τραπεζοειδής απολήξεις των εξατμίσεων. Στο εσωτερικό συναντάται στάνταρ bucket καθίσματα με φυσικά την επιλογή να τα ντύσεις με δέρμα. Στο βασικό εξοπλισμό διαθέτει start/stop button, keyless είσοδο στο αυτοκίνητο, υποστήριξη Bluetooth και USB, το νέο σύστημα ψυχαγωγίας R-Link της εταιρίας και navigation με οθόνη αφής.

Επίσης, θα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και θα πατάει σε 18-ιντσες αλουμινένιες ζάντες σε “Dark Metal” και στον εξτρά εξοπλισμό θα υπάρχει το Cup πακέτο που περιλαμβάνει κόκκινες δαγκάνες, κουμπί “Cup” αλλάζει μερικές παραμέτρους του αυτοκινήτου και επίσης 18-ινστες ζάντες αλουμινίου βαμμένες σε γυαλιστερό μα’υρο χρώμα.

2013 Renault Clio RS

Στο εσωτερικό θα έχει διαφορετικό, σπορ τιμόνι, καθίσματα με διχρωμία και αλουμινένια πεντάλ και στον εξτρά εξοπλισμό να υπάρχουν οι δερμάτινες επενδύσεις και τα θερμαινόμενα καθίσματα.

Το Clio RS κάτω από το καπό του φορά έναν turbo 1.600 κ.εκ ο οποίος αποδίδει 200 άλογα στις 6.000 σ..α.λ. με 234 Nm ροπής και συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα νέο διπλόδισκο αυτόματο κιβώτιο, που η Renault το ονομάζει EDC (Efficient Dual Clutch), που μπορείς να το χειριστείς είτε με paddles πίσω από το τιμόνι είτε με την τελείως αυτόματη λειτουργία. Όταν βρίσκεται στη λειτουργία Race, οι αλλαγές των ταχυτήτων, γίνονται το αστραπιαίο νούμερο των 150 milliseconds. Υπάρχουν επίσης οι επιλογές Normal και Sport που επιλέγονται μέσω ενός κουμπιού που γράφει RS, και οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τη χαρτογράφηση του κινητήρα, την αίσθηση του τιμονιού αλλά και την απόκριση του γκαζιού. Η κατανάλωση του είναι 6.3 λίτρα /100 χλμ και οι εκπομπές CO2 στα 144 γρ/χλμ.

[Πηγή: Renault]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

New Renault Clio R.S. 200 EDC: prices and equipment specification

Following its unveiling at the Paris Motor Show on September 27, 2012, New Renault Clio R.S. 200 EDC can now be ordered at Renault dealerships in France. The price is €24,990 and sales will start mid-March.

The chief features of New Renault Clio R.S. are:

Real enjoyment from the very first drive

– A 1.6 Turbo engine (200hp and 240Nm of torque),
– Six-speed dual clutch EDC transmission with steering column-mounted gear shift paddles,
– Choice of Sport or Cup chassis to cover different personal tastes.

Exciting innovations

– ‘R.S. Drive’ function: modifies gear shift programme, throttle response, ESP setting and steering feel depending on the selected mode (including ‘Race’ mode),
– Technologies developed in motorsport,
– Choice of two multimedia systems with touch screen displays, including one which is available with the ‘R.S. Monitor 2.0’ on-board telemetry system.

Fuel consumption and CO2 emissions among the very best in its segment

– 6.3 litres/100km (combined cycle) and 144g/km respectively.

Customers can find out more about New Renault Clio R.S. 200 EDC by visiting the bespoke website: http://www.cliors.renault-sport.com/. Test drives will be possible during the Renault France dealer network’s special promotional week (March 14-18).

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...