Ο Hamilton ξανά στο Top Gear

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Το 2007, όταν όλη η Formula 1 ήταν γύρω από τον Lewis Hamilton, λόγω της απόδοσης που κανένας δεν περίμενε, ο Βρετανός ήταν καλεσμένος στη δημοφιλέστερη εκπομπή αυτοκινήτου στον κόσμο, το Top Gear. Εκεί, ο τότε 22χρονος είχε τρέξει με το Suzuki Liana, που έχει η εκπομπή τού BBC, μέσα στην πίστα τού Top Gear, για να δει ποια είναι η ταχύτητά του μέσα σ’ ένα κανονικό αυτοκίνητο.

Η πίστα είχε πολύ νερό και σε κάποια σημεία υπήρχαν λάδια, αλλά ο Hamilton έκανε έναν εξαιρετικό χρόνο, στο 1:44.7! Ενδεικτικά, ο Sebastian Vettel έχει κάνει 1:44.0, ο Rubens Barrichello 1:44.3, ο Stig 1:44.4 και ο Nigel Mansell 1:44.6. Μπορεί αυτοί οι χρόνοι να είναι καλύτεροι απ’ αυτόν του Hamilton, αλλά σημειώθηκαν όλοι σε στεγνό οδόστρωμα!

Ο Πρωταθλητής του 2008 θα επισκεφθεί το Top Gear αυτή την Κυριακή, και θα προσπαθήσει να σπάσει τον χρόνο τού Vettel, ώστε να γίνει ο ταχύτερος οδηγός που έχει περάσει ποτέ από τη βρετανική εκπομπή. Εμείς θα δούμε το επεισόδιο, μόλις ανέβει στο Internet, όπως γίνεται κάθε φορά, άλλωστε.

[Πηγή: ESPN F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...