22 Grands Prix για το 2014 θέλει ο Ecclestone

Σχετικά άρθρα

F1 supremo Bernie Ecclestone waits to testify in the trial against banker Gerhard Gribkowsky at a district court in Munich

Αν και ξέρουμε ότι το όριο για τα Grands Prix της Formula 1 είναι ο αριθμός 20, αυτό μπορεί ν’ αλλάξει στη μεθεπόμενη σεζόν, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της FOM, Bernie Ecclestone, δε θα έλεγε σε καμία περίπτωση όχι σε περισσότερους αγώνες, μιας και αυτό θα του αποφέρει περισσότερα χρήματα, για τα οποία κάνει τα πάντα. Ο 82χρονος λέει πως, το 2014, μπορεί να έχουμε ακόμα και 22 αγώνες.

Έχοντας αγώνες στα σωστά μέρη, αυτό είναι που έχει σημασία. Οι ομάδες θα μπορούσαν ίσως ν’ ασχοληθούν με 22 αγώνες. Θέλω να πάμε στο Cape Town. Υπάρχει και το Durban, αλλά νομίζω πως είναι καλύτερο το Cape Town.

Το 2014, στο πρόγραμμα θα μπουν η Νέα Υόρκη και το Sochi στη Ρωσία, επομένως, αν δεν δώσει κάποιο Grand Prix τη θέση του, θα έχουμε πάνω από 20 Grands Prix, κάτι που δεν αρέσει στις ομάδες, αφού οι μηχανικοί θα πρέπει να μένουν γι’ ακόμα περισσότερο καιρό μακριά από τις οικογένειές τους.

[Πηγή: GMM | Photo Copyright: REUTERS/Joerg Koch/Pool]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα