Φήμες: Ο Webber δε θα συνεχίσει με τη Red Bull για το 2014

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Malaysia - Practice

Ύστερα από τον αγώνα στη Μαλαισία, η Red Bull βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω των εντολών που έδωσε στους οδηγούς της, αλλά κι επειδή ο Sebastian Vettel παράκουσε την εντολή που πήρε να μην προσπεράσει τον Mark Webber για την πρώτη θέση, με τον Christian Horner έχει ξεκαθαρίσει πως ο Αυστραλός δε φεύγει από την ομάδα, τουλάχιστον φέτος.

Ωστόσο, φήμες θέλουν τον 36χρονο να μην ανανεώνει με την αυστριακή ομάδα για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με την Bild, που δεν είναι γνωστή για την εγκυρότητά της, δεν θα υπάρξει νέο συμβόλαιο για τον οδηγό της Red Bull, ενώ κι άλλες εφημερίδες δε βλέπουν τον Webber να είναι ο team-mate τού Vettel το 2014.

Να θυμίσω ότι ο οδηγός της Red Bull έχει ξεκαθαρίσει πως το 2013 δε θα είναι η τελευταία του σεζόν στη Formula 1, έτσι, αν ισχύσουν οι φήμες γι’ αποχώρηση του από το Milton Kaynes στο τέλος της σεζόν, τότε θα πρέπει να ψάξει για νέα ομάδα. Φυσικά, για να ξέρουμε σίγουρα αν ο 36χρονος θα συνεχίσει να τρέχει με την RBR και το 2014 (δηλαδή για 8η συνεχόμενη χρονιά), θα πρέπει να περιμένουμε αρκετούς μήνες.


[Πηγή: GMM, Bild | Photo Copyright: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...