Προς πτώχευση οδεύει η Carbon Motors

Σχετικά άρθρα

Carbon Motors E7 police car

Η Carbon Motors είχε μεγάλα σχέδια, αφού εκτός από τα νέα Αμερικάνικα περιπολικά ήθελε να βγάλει στην αγορά και το TX7 Multi Mission Vehicle (MMV), ένα πολλαπλών αποστολών όχημα κατάλληλο για αστυνομική και στρατιωτική χρήση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Indianapolis Business Journal η Αμερικάνικη εταιρία έχει πάρει όλο τον εξοπλισμό από το εργοστάσιο της Visteon στη πόλη Connersville, το οποίο νοίκιαζε με leasing. Η εταιρία η οποία είχε αναλάβει το leasing δήλωσε ότι η Carbon Motors δεν ανανέωσε τη σύμβαση για την ενοικίαση του χώρου. Ως αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι της πόλης, αφαίρεσαν τις πινακίδες “Carbon Motors Drive” και έβαψαν τα λογότυπα της Carbon Motors περιμετρικά του εργοστασίου.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι το site της εταιρίας είναι κάτω, ενώ πλέον έχουν καταργηθεί και οι σελίδες της σε Facebook, Twitter και YouTube. Λογικά η εταιρία κήρυξε ή θα κηρύξει πτώχευση.

[Πηγή: Indianapolis Business Journal]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...