Η Fiat επεκτείνει το δίκτυο διανομέων της

Σχετικά άρθρα

Worker adjusts logo on new Fiat Punto at Fiat factory assembly line in Kragujevac

Η Fiat Hellas με σκοπό την πληρέστερη γεωγραφική κάλυψη στο νομό Αττικής επεκτείνει το δίκτυο διανομής της. Συγκεκριμένα, το μέλος του εξουσιοδοτημένου δικτύου διανομέων της Fiat Group Automobiles Hellas, η AUTOONE A.E. (μέλος του Ομίλου Συγγελίδη) που πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του 2ου ολοκληρωμένου συγκροτήματός της στην Λ. Βουλιαγμένης 88-90 (Γλυφάδα) θα διανέμει πλέον, και από αυτό το σημείο, εκτός από την μάρκα Alfa Romeo και τις μάρκες Fiat, Fiat Professional προσφέροντας υπηρεσίες πωλήσεων οχημάτων και ανταλλακτικών καθώς και after sales για τις αντίστοιχες μάρκες .

Η Fiat Group Automobiles Hellas θα συνεχίσει να ενδυναμώνει τις συνεργασίες της ενισχύοντας, με αυτόν τον τρόπο, την παρουσία των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional και Abarth του Ομίλου Fiat που εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά, γεγονός που αποδεικνύει ότι η χώρα μας αποτελεί, για τον Όμιλο Fiat, μια σημαντική αγορά εισαγωγής και διακίνησης των οχημάτων του.

Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία υπογραφής των νέων συμβάσεων της Fiat Group Automobiles Hellas με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομής, με ισχύ από 1η Φεβρουαρίου 2014, χωρίς χρονικό περιορισμό.

Ο Διευθύνων Συμβούλος της Fiat Group Automobiles Hellas, κ. Paulo Carelli ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η θυγατρική του ομίλου στα 22 χρόνια που έχει παρουσία στην Ελλάδα έχει καταγράψει εξαιρετικές επιδόσεις. Ο όμιλος Fiat έχει επενδύσει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να συμβάλλει ενεργά στην τόνωση της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου».

Το δίκτυο επίσημων διανομέων της Fiat Group Automobiles Hellas μετρά, όπως έχει σήμερα, 24 επίσημους διανομείς για τις μάρκες Fiat και Fiat Professional, 21 για την Alfa Romeo και 5 για την Abarth, καλύπτοντας τις ανάγκες των Ελλήνων οδηγών και προσφέροντας αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης και ασφάλειας, μοναδικής αισθητικής, οικονομικής οδήγησης με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπεμπόμενων ρύπων, καθώς και προνομιακές after sales υπηρεσίες.

[Πηγή: Fiat Hellas]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...

Κλείνει η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού. Με παράκαμψη θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Kλείνει άμεσα η σήραγγα "Μαλακάσι Α" της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από εξειδικευμένους δομοστατικούς, των οποίων η έκθεση...