ΜΟΤΟ FESTIVAL 2013 (1)

Μετά την επιτυχία του 1ου Moto Weekend, το ανοιξιάτικο αυτή τη φορά, Moto Festival προθερμαίνει τον κινητήρα του και ετοιμάζεται να «τρέξει» στον ανανεωμένο χώρο του Αuto Festival, στο 32ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, αμέσως μετά τα πρώτα διόδια (Αφιδνών), στο Πολυδένδρι.

Το Moto Festival 2013 είναι ένα διήμερο γεμάτο κέφι, δράση, δώρα, μουσική και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση, με επίκεντρο τη μοτοσυκλέτα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η πρόσκληση προς όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας είναι ανοικτή, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα αλλά και να τα οδηγήσουν, να αξιοποιήσουν τις προσφορές, να κερδίσουν δώρα και να διασκεδάσουν.

Το Moto Festival 2013 θα πραγματοποιηθεί στις 18 & 19 Μαΐου 2013 στον χώρο του Auto Festival.

Αυτή τη χρονιά με πολύ μεράκι οι διοργανωτές έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό διήμερο για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας. Το κέφι, η δράση, τα δώρα, η μουσική και πάνω απ’ όλα η καλή διάθεση θα είναι στο επίκεντρο για να προσφέρουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα στους επισκέπτες. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους ώστε να περάσετε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο και να συμμετέχετε μαζί με όλα τα μεγάλα ονόματα που θα παραρευθούν ώστε η εμπειρία να είναι αξέχαστη για όλους μας!

Η ιδέα του Moto Festival ανήκει στον Θανάση Χούντρα, πρωταθλητή αγώνων μοτοσικλέτας αλλά και γνωστό δημοσιογράφο.

EventsHappenings

  • Είσοδος Ελεύθερη
  • Μουσική όλη μέρα
  • Test Rides σε πίστα 1 km με φυσικό περιβάλλοντα χώρο 40 στρ. και την επίβλεψη των εκπαιδευτών του Riding School της Motrac.
  • Εμπειρία ασφαλούς οδήγησης για τους μικρoύς μας φίλους από 7 ετών με εξειδικευμένο εκπαιδευτή. Οι μικροί μας επισκέπτες θα μπορούν να έχουν μια πρώτη εμπειρία με την μοτοσυκλέτα που θα τους μείνει αξέχαστη, πάντα με την επίβλεψη εξειδικευμένου προπονητή μοτοσυκλέτας και εκπαιδευτή από το αναγνωρισμένο Riding School του Θανάση Χούντρα.
  • Προβολή live του αγώνα MotoGP της Γαλλίας (Le Mans) O αγώνας θα προβληθεί από τις οθόνες στον χώρο της εκδήλωσης το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαΐου.
  • Κεντρικό αναψυκτήριο «Χαράς Γεύσεις» με σκίαστρο και τραπεζάκια για να χαλαρώσετε, περισσότερες νοστιμιές και Video Wall για να απολαύσετε το MotoGP Γαλλίας.
  • Stunt riding + quad από την ομάδα του Δημήτρη Κόκου, αλλά και επίδειξη από τους μαθητές της Ακαδημίας Νέων αθλητών μοτοσυκλέτας (10-16 ετών) με τα IMR 155.
  • Κληρώσεις με πλούσια δώρα (εξοπλισμός, είδη μοτοσυκλέτας, scooter). Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται λαχνοί και θα πραγματοποιούνται καθημερινά κληρώσεις εντός του χώρου.
  • Περισσότερα από 100 δώρα θα κληρωθούν με αποκορύφωμα ένα scooter στην τελευταία κλήρωση της Κυριακής
  • Πτήση με αερόστατο, για τους τολμηρούς μας φίλους! Η Baladeur.gr θα πραγματοποιεί πτήσεις με το πολύχρωμο αερόστατο από τον χώρο του Auto Festival.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο site του festival αλλά και στο τηλέφωνο 210 3424222