O Κινέζος ιδιοκτήτης της κατεστραμμένης Lamborghini Gallardo την βγάζει σε περιοδεία

Σχετικά άρθρα

Πέρυσι τον Μάρτιο, ένας Κινέζος κατέστρεψε την Lamborghini Gallardo του με βαριοπούλες, αφού δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από το service της Lamborghini. Τώρα ο ιδιοκτήτης της αποφάσισε να την βγάλει σε περιοδεία σε όλη τη Κίνα, ώστε να μάθουνε οι Κινέζοι γιατί κατέστρεψε την Gallardo του με βαριοπούλες.

Η ιστορία ξεκίνησε το 2010, όταν ο ιδιοκτήτης από τη πόλη Qindao της Κίνας, αγόρασε την Gallardo (η τιμή εκεί εκεί λόγω φόρων κυμαίνεται από €380.000 έως €545.000 ανάλογα με την έκδοση) αλλά ο κινητήρας της σταμάτησε να λειτουργεί στις 29 Νοέμβρη του 2010. Ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Lamborghini και πήγε την Gallardo στην αντιπροσωπεία ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα. Έλα όμως που το πρόβλημα δεν λυνόταν με τίποτα και εκτός αυτού, το σασί και ο μπροστά προφυλακτήρες υπέστησαν ζημιές κατά την μεταφορά. Όπως θα έκανες και εσύ αν ήσουν στην θέση του ιδιοκτήτη, ζήτησε από τον αντιπρόσωπο τουλάχιστον να φτιάξει τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά την μεταφορά αλλά ο Κινέζος το έπαιξε … Κινέζος και δεν δέχτηκε ότι οι ζημιές έγιναν λόγω δικής τους υπαιτιότητας.

Ο ιδιοκτήτης νευρίασε και ήρθε σε επικοινωνία με τον ίδιο τον CEΟ της Lamborghini Stephan Winkelmann, με τα κεντρικά της Lambo στην Κίνα, με τον διευθυντή After Sales Ασίας – Ειρηνικού αλλά και με το Volkswagen Group αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε!

Και κάπως έτσι για να εκδικηθεί την Lamborghini δείχνοντας την αγανάκτηση του, αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για κερδίσει την προσοχή της Ιταλικής φίρμας, ήταν να την καταστρέψει στις 15 Μαρτίου του 2011, Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Καταναλωτή. Πήρε λοιπόν μια ομάδα ανδρών και με βαριοπούλες κατέστρεψαν σε δημόσιο δρόμο της Gallardo, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στην Lambo ότι πρέπει να σεβαστεί τα δικαιώματα του καταναλωτή.

[Πηγή: China Car TimesMSNBC , Repubblica | Photo Copyright: Wu Hong / EPA]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...