Spy Video: Νέο Hyundai Genesis στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

Hyundai Genesis 2014

H Hyundai έχει πάει ένα νέο Genesis στο Nürburgring ώστε να κάνει και εκεί δοκιμές εξέλιξης, προτού παρουσιαστεί τον Ιανουάριο του 2014 στην έκθεση του Detroit, η οποία θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 26 Ιανουαρίου. Το νέο Genesis θα διαθέτει Γερμανικό σχεδιασμό, μιας και πλέον ο Peter Schreyer είναι επικεφαλής σχεδίασης της Hyundai, ενώ θα είναι διαθέσιμο και με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο θα βρίσκεται στον επιπλέον εξοπλισμό.

Στιλιστικά δεν θα δανείζεται τίποτα από το HCD-14 Concept, και στο εσωτερικό του θα υπάρχει μια μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, το οποίο δανείζεται αρκετά στοιχεία από το νέο Equus, ενώ φορά και το νέο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που ετοιμάζουν οι Κορεάτες.

Μηχανικά θα φορά τον V6 3,8-λίτρων κινητήρα απόδοσης 394 ίππων και τον 5,0-λιτρο V8 απόδοσης 429 ίππων με 509 Nm ροπής. Και οι δύο συνδυάζονται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο το οποίο θα στέλνει τη κίνηση και στο ολοκαίνουργιο σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...