Βραβείο καλύτερης σχεδίασης εσωτερικού για το Opel Adam

Σχετικά άρθρα

Opel-ADAM-282108

To Opel Adam κέρδισε το πρώτο βραβείο για τη σχεδίαση εσωτερικού του στην κατηγορία οχημάτων παραγωγής στην Έκθεση “Automotive Interiors EXPO 2013” στη Στουτγάρδη. Το Adam, ήταν αντιμέτωπο με τις Alfa 4C, Jaguar F-Type, Renault Clio και το νέο Range Rover.

Το Expo Award απονέμεται στα πλαίσια της εκθεσιακής διοργάνωσης σε πρωτότυπες ιδέες, υλικά, επιφάνειες, υφάσματα και στοιχεία εξοπλισμού εσωτερικού οχημάτων. Μία επιτροπή από διακεκριμένους συντάκτες του αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο επιλέγει τους νικητές σε επτά κατηγορίες.

Η Elizabeth Wetzel, Interior Design Director του νέου μοντέλου, δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τη νίκη του Opel Adam:

H εξατομίκευση εσωτερικού είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Adam. Το μικρό μας μοδάτο αυτοκίνητο προσφέρει σχεδόν 82.000 στιλιστικούς συνδυασμούς εσωτερικού. Το Expo Award αποτελεί μέγιστη τιμή για ολόκληρη την ομάδα σχεδίασης της Opel.

[Πηγή: Opel]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Opel ADAM: Βραβείο ‘Καλύτερης Σχεδίασης Εσωτερικού’

1η θέση στο θεσμό “Automotive Interiors EXPO 2013 AWARD” στην κατηγορία οχημάτων παραγωγής

Μία μεγάλη τιμή για ένα μικρό αυτοκίνητο – σήμερα το Opel ADAM κέρδισε το πρώτο βραβείο για τη σχεδίαση εσωτερικού του στην κατηγορία οχημάτων παραγωγής στην Έκθεση “Automotive Interiors EXPO 2013” στη Στουτγάρδη. Το – κατά γενική ομολογία – απίθανο μικρό είχε να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους όπως η Alfa 4C, η Jaguar F-Type, το Renault Clio και το νέο Range Rover. Το EXPO AWARD απονέμεται στα πλαίσια της εκθεσιακής διοργάνωσης σε πρωτότυπες ιδέες, υλικά, επιφάνειες, υφάσματα και στοιχεία εξοπλισμού εσωτερικού οχημάτων. Μία επιτροπή από διακεκριμένους συντάκτες του αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο επιλέγει τους νικητές σε επτά κατηγορίες.

Η Elizabeth Wetzel, Interior Design Director του νέου μοντέλου, δηλώνει ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τη νίκη του Opel ADAM: «Η εξατομίκευση εσωτερικού είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ADAM. Το μικρό μας μοδάτο αυτοκίνητο προσφέρει σχεδόν 82.000 στυλιστικούς συνδυασμούς εσωτερικού. Το EXPO AWARD αποτελεί μέγιστη τιμή για ολόκληρη την ομάδα σχεδίασης της Opel.»

Είναι μία ομάδα με δημιουργικό πυρήνα την πολύ ικανή σχεδιάστρια της GM. Η κριτική επιτροπή είχε την ίδια άποψη και υπέδειξε την Elizabeth Wetzel ως υποψήφια στην κατηγορία Interior Designer of the Year για μία διάκριση που χαίρει υψηλής εκτίμησης από τον κόσμο της βιομηχανίας.

Το βραβείο σχεδίασης είναι μία ακόμα αναμφισβήτητη και σημαντική κατάκτηση για το Opel ADAM. Έχοντας λανσαριστεί τον Απρίλιο του 2013, το νέο μοντέλο έχει ήδη στο χαρτοφυλάκιό του πέντε τίτλους στο διάσημο διαγωνισμό καινοτομίας “Plus X Award” και το περίοπτο βραβείο σχεδίασης red dot.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Kia EV9 παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς

Το Kia EV9 εκτός από φετινό γυναικείο αυτοκίνητο της χρονιάς κατέκτησε και το βραβείο του παγκόσμιου αυτοκινήτου της χρονιάς όπως και τον τίτλο του...

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

IIHS: Τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του 2024 είναι κορεατικά και ιαπωνικά

Το IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) των ΗΠΑ (το αντίστοιχο Euro NCAP) έδωσε τα φετινά αποτελέσματα για τις δοκιμές σύγκρουσης των τελευταίων αυτοκινήτων...

Το Kia EV9 το φετινό γυναικείο αυτοκίνητο της χρονιάς

Η κριτική επιτροπή του Γυναικείου Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς ανακοίνωσε πως φετινός νικητής είναι το Kia EV9, δίνοντας το πολυπόθητο βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη...
Autoblog.gr