Η Tesla ετοιμάζει entry-level μοντέλο

Σχετικά άρθρα

model-s-signature-red-motion_1920x1200

O CEO της Tesla, Elon Musk μιλώντας στο δίκτυο Bloomberg αποκάλυψε πως η εταιρία του θα παρουσιάσει μέσα στα επόμενα 3 με 4 χρόνια, ένα νέο entry-level μοντέλο.

Πολλές λεπτομέρειες δεν αποκάλυψε για το αυτοκίνητο εκτός του ότι θα είναι καλύτερο από το Nissan Leaf ενώ θα έχει αυτονομία περίπου 320 χλμ. Όπως εξήγησε, το Model S είναι συναρπαστικό, αλλά ιδιαίτερα ακριβό, χαρακτηρίζοντας το Leaf φθηνό αλλά όχι τέλειο αυτοκίνητο.

Το entry-level μοντέλο θα κοστίζει κοντά στις $40.000 στην Αμερική, κάνοντας το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, προσιτό στους περισσότερους. Θεωρεί μάλιστα τόσο σημαντικό το συγκεκριμένο μοντέλο για την εταιρία του, που δεν εξετάζει καν το ενδεχόμενο να πουλήσει ή να φύγει από την Tesla, προτού βγει το αυτοκίνητο στους δρόμους.

Μιλώντας σχετικά για ενδεχόμενη πώληση της Tesla, ο Musk δήλωσε πως αν ποτέ η Tesla θα βγει στο σφυρί, τότε ο ενδιαφερόμενος αγοραστής θα πρέπει να καταβάλει αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά ώστε να την κάνει δική του.

[Πηγή: Bloomberg]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...