Ecclestone: Είναι αρκετά πιθανό ν’ αγοράσω το Nürburgring

Σχετικά άρθρα

Nuerburgring_Nordschleife_Copyright_Nuerburgring_Betriebsgesellschaft_mbH-700x466

Η πίστα τού Nürburgring είναι κι επισήμως προς πώληση, κι ένας από τους υποψήφιους αγοραστές που διαβάζουμε εδώ και καιρό είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της FOM και αφεντικό τής Formula 1, Bernie Ecclestone. Ο δισεκατομμυριούχος επιβεβαιώνει πως στο μυαλό του βρίσκεται το ενδεχόμενο αγοράς τής θρυλικής πίστας, αλλά επισημαίνει πως θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά το ζήτημα.

Είναι αρκετά πιθανό ν’ αγοράσω την πίστα. Τουλάχιστον, το σκέφτομαι. Αν όντως το κάνω, θα σημαίνει ότι το Γερμανικό Grand Prix θα είναι ασφαλής για το μέλλον, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις υφιστάμενες συμβάσεις που υπάρχουν με το Hockenheim. Η απόφαση θα ληφθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Του χρόνου, όμως, ο αγώνας θα γίνει στο Hockenheim, όπως προβλέπουν τα συμβόλαια.

Ο 82χρονος μίλησε και για την περίπτωση του μποϊκοτάζ από την πλευρά των οδηγών, προειδοποιώντας ότι, αν το κάνουν, μπορεί να χάσουν την Super Licanse, αλλά οι οδηγοί έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν σκέφτονται να μποϊκοτάρουν τον αυριανό αγώνα.

[Πηγή: Die Welt]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...