Ευχαριστημένη η Lotus με τα ελαστικά

Σχετικά άρθρα

2013 German Grand Prix - Saturday

Μία από τις ομάδες που δεν ήθελαν καμία αλλαγή στα ελαστικά ήταν η Lotus. Η βρετανική ομάδα θεωρούσε άδικη την οποιαδήποτε αλλαγή εντός τής σεζόν. Μετά από τα 4 κλαταρίσματα στο Silverstone, όμως, η Pirelli αναγκάστηκε ν’ αλλάξει τα ελαστικά, με τις ομάδες να παίρνουν μια καλή γεύση στο Γερμανικό Grand Prix.

Η Mercedes δεν έμεινε ικανοποιημένη από τα νέα ελαστικά, σε αντίθεση με τη Lotus, που τα νέα ελαστικά δε φάνηκε να επηρεάζουν αρνητικά την απόδοσή της, παρόλο που στην αρχή υπήρχαν φόβοι, όπως παραδέχτηκε ο Romain Grosjean.

Ήμασταν λίγο φοβισμένοι στην αρχή, αλλά η αλλαγή στην κατασκευή δεν ήταν απαραίτητα κακή για ‘μάς. Τελικά, φάνηκε ότι ήταν πολύ καλά για ‘μάς.

Και ο επί κεφαλής λειτουργιών των Βρετανών, Alan Permane, τόνισε πως η νέα κατασκευή δεν είχε επίπτωση στην ομάδα του, κάτι που είναι θετικό για τη Lotus, αλλά όχι για τη Ferrari, διότι θέλει όσο το δυνατόν λιγότερους αντιπάλους στο κυνήγι τού Sebastian Vettel.

[Πηγή: GMM | Photo Copyrights: Andrew Ferraro/Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...