Όχι πολύ διαφορετικά τα νέα ελαστικά, λέει ο Vettel

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Great Britain - Previews

Μετά από την ολοκλήρωση των δοκιμών νέων οδηγών στο Silverstone, οι ομάδες καλούνται ν’ αναλύσουν τα δεδομένα που πήραν από τα νέα εξαρτήματα που τοποθέτησαν στα μονοθέσιά τους, όπως φυσικά και από τα νέα ελαστικά τής Pirelli, τα οποία θα δούμε ξανά στο Ουγγρικό Grand Prix, και είναι λίγο διαφορετικά απ’ αυτά που είδαμε στο Silverstone και το Nürburgring, καθώς θα είναι κατασκευής 2012 σε συνδυασμό με τις γόμες που έχουμε φέτος.

Ο Sebastian Vettel, που έγραψε τον ταχύτερο χρόνο τού 3ημέρου, λέει πως τα ελαστικά που δοκίμασε χθες δεν είναι τόσο διαφορετικά απ’ ό,τι στο παρελθόν.

Είχαμε 3 ημέρες δοκιμών και πολλούς διαφορετικούς οδηγούς και πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα και δεν είχαμε προβλήματα. Οι συνθήκες ήταν πιο κρύες απ’ ό,τι στη Βρετανικό Grand Prix, έτσι ήταν ένα καλό τεστ για ‘μάς.

Προφανώς, ήμασταν πολύ περιορισμένοι σ’ αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε, αλλά, για ‘μένα, δεν υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά με τα ελαστικά. Ήταν καλό που κάναμε κάποιους γύρους για να πάρω το feeling και είναι πάντα ωραίο να οδηγείς στο Silverstone.

[Πηγή: Red Bull Racing | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...