Video: Δοκιμή του Honda Civic Tourer

Σχετικά άρθρα

honda-civic-tourer-development-4

Μπορεί η Honda να παρουσιάσει επίσημα το Civic Tourer στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, αλλά το Βρετανικό AutoExpress είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα μουλάρι προ-παραγωγής, μερικούς μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση του.

Η Wagon έκδοση του Civic θα εξοπλίζεται με ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση (Adaptive Damper System). Το σύστημα ρυθμίζει τη σκληρότητα των αμορτισέρ των πίσω τροχών και διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας Comfort, Normal και Dynamic με τον οδηγό να επιλέγει το πρόγραμμα μέσω ενός κουμπιού στο κεντρικό ταμπλό.

Το Honda Civic Tourer θα τεθεί απέναντι από τα Volkwagen Golf Variant, Ford Focus Wagon και Kia cee’d Sportswagon. Θα διαθέτει σημαντικά μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ από τους ανταγωνιστές του, αφού αυτός θα είναι μεγαλύτερος από τα 610 λίτρα της Octavia Combi.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες που φορά και η hatchback έκδοση με την έκδοση με τον turbodiesel 1.600αρη Earth Dream κινητήρα απόδοσης 120 ίππων με 300 Nm ροπής, να εκπέμπει λιγότερο από 100 γρ/χλμ CO2 ενώ σε σχέση με την hatchback έκδοση θα ζυγίζει περίπου 40 κιλά περισσότερα. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2014.

[Πηγή: YouTube | Thanks for the tip, Νικόλα]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...