Φήμες συνδέουν τον Alonso με τη Red Bull· η Ferrari το διαψεύδει

Σχετικά άρθρα

GP CANADA F1/2013

Αν και ξέρουμε ότι ένας εκ των Daniel Ricciardo και Kimi Raikkonen θα βρεθεί στο πλευρό τού Sebastian Vettel το 2014, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, φήμες θέλουν τον Fernando Alonso στη Red Bull, αν και κάτι τέτοιο δείχνει εξαιρετικά απίθανο σ’ εμάς, καθώς ο Alonso είναι σαν αρχηγός στη Ferrari, ενώ δύο κορυφαίοι οδηγοί σε μία ομάδα μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα το πρόβλημα, όπως έγινε με τους Alonso και Hamilton στη McLaren, το 2007.

Όλα ξεκίνησαν από τις συνομιλίες που είχε ο Garcia Abad, manager τού Alonso, με τον Christian Horner, Πρόεδρο της Red Bull Racing κατά τη διάρκεια του Ουγγρικού Grand Prix. Ο Horner δεν διέψευσε τις φήμες αυτές, μιλώντας ξανά γενικά για το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η δεύτερη θέση στην ομάδα του, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν δύο γρήγοροι οδηγοί που μπορούν να φέρνουν πολλούς βαθμούς στην ομάδα.

Κατηγορηματική διάψευση υπήρξε, όμως, από τον Stefano Domenicali, Αγωνιστικό Διευθυντή τής Ferrari, ο οποίος δήλωσε:

Κατ’ αρχάς, έχουμε συμβόλαιο μαζί του, και όλοι το ξέρουν αυτό. Ο Fernando είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα, και τον χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε όλοι μαζί πολύ στενά σ’ αυτή τη δύσκολη σεζόν.

Ένας απ’ αυτούς που θα ήταν αρνητικός στο να οδηγήσει ο “El Nano” για τη Red Bull είναι προφανώς ο Vettel, διότι, όπως όλοι μας, έτσι και ο Γερμανός γνωρίζει πολύ καλά τις ικανότητες του Ισπανού, ο οποίος αποτελεί πολύ δύσκολο αντίπαλο για οποιονδήποτε οδηγό στο grid.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα