Έκπληξη η απόδοση της Mercedes, λέει ο Schumacher

Σχετικά άρθρα

Michael Schumacher

Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει η Mercedes από το 2010, το πέτυχε φέτος: η γερμανική ομάδα έχει καταφέρει να πάρει 7 pole positions και 3 νίκες και 10 Grands Prix, ενώ βρίσκεται στη δεύτερη θέση τής βαθμολογίας των κατασκευαστών, 69 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Red Bull.

Ο Michael Schumacher, πρώην οδηγός τής ομάδας, που αντικαταστάθηκε επάξια από τον Lewis Hamilton, υποστηρίζει πως η φετινή απόδοση της Mercedes είναι έκπληξη, ενώ μίλησε και για τα 3 χρόνια που ήταν στη γερμανική ομάδα.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας πού τελειώσαμε τη φετινή σεζόν, είναι έκπληξη εδώ που είναι τώρα. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς, αλλά δε θα μπορούσα να το δω ότι έρχεται κάτι τέτοιο.

Δε θα πρέπει να ξεχνάτε ότι το άθλημα δεν είναι μόνο 20 αγώνες. Σ’ αυτά τα τρία χρόνια, καταναλώθηκε τόση πολλή ενέργεια, που δεν ήμουν σε θέση να συνεχίσω στο επίπεδο που θέλω να είμαι. Δε θα ήταν αρκετό για ‘μένα να κερδίσω μερικούς αγώνες. Ο στόχος σίγουρα είναι να παλέψω για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Nico Rosberg, ο 44χρονος είπε ότι ο κόσμος κατάλαβε λίγο καλύτερο ότι ο Γερμανός είναι ένας πολύ καλός οδηγός, και σίγουρα όχι εύκολος αντίπαλος.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα