Teaser Photo: Νέο concept από την KIA στην έκθεση της Φρανκφούρτης

Σχετικά άρθρα

17868194311477841092

Με μία λιτή ανακοίνωση και 2 σκοτεινές φωτογραφίες η KIA ανακοίνωσε τα σχέδιά της να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο concept car στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το νέο, «δραματικό» αυτό concept θα μας δώσει μία ιδέα για το πώς μπορεί να είναι ο μελλοντικός ανταγωνιστής του κορεάτη κατασκευαστή στο B segment. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει πως θα δούμε ένα μικρό crossover, κρίνοντας από το ελαφρώς αυξημένο ύψος που αχνοφαίνεται στην φωτογραφία.

Προφανώς δεν έχουν δημοσιευτεί περισσότερες πληροφορίες αλλά από την φωτογραφία είναι εμφανής η χρήση των LED φώτων ημέρας σε αντίστοιχο σχήμα με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν και στο cee’d/pro_cee’d GT, το «έντονο» καπό και οι μεγάλοι θόλοι. Θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστής του Nissan Juke

9267363382088198319

Το εσωτερικό είναι μινιμαλιστικό, όπως συνηθίζεται άλλωστε στα concept cars με ελάχιστες ραφές και διακόπτες ενώ το τιμόνι με το επίπεδο κάτω κομμάτι και τα paddles δίνει έναν πιο sport τόνο.

Η Kia αναφέρει πως το πρωτότυπο ίσως περάσει στη παραγωγή, ανάλογα με την ανταπόκριση που θα έχει από το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

[Πηγή: KIA]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Εντυπωσιακό νέο Concept Car από την Kia στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

(Σεούλ) 9 Αυγούστου, 2013 –  Παιχνιδιάρικο και μυώδες, γεροδεμένο και άγριο. Είναι το νέο εντυπωσιακό “Concept Car” της ΚΙΑ που θα αποκαλυφθεί στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στις 10 Σεπτεμβρίου και παραπέμπει σε μία πιθανή μελλοντική πρόταση στο B-Segment.

Αποδεχόμενο κάθε πρόκληση που μπορεί να συναντήσει ο σύγχρονος οδηγός, αυτό το “Concept Car” συνδυάζει τον «άτακτο» χαρακτήρα με μια ξεκάθαρη, στιβαρή και κομψή εξωτερική σχεδίαση με την χρήση διαφορετικών υλικών σε απόλυτη αρμονία.

Γεννήθηκε από την αποφασιστικότητα της Kia να αναζητήσει νέες προτάσεις στα compact-car για τους συνειδητοποιημένους και απαιτητικούς οδηγούς, για τους οποίους το μέγεθος του αυτοκινήτου είναι σημαντικό. Γι’ αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί στοιχεία τα οποία δεν σχετίζονται πάντα με τα μικρά αυτοκίνητα, ενώ η σχεδίαση και η εξέλιξη του έγινε εξ’ολοκλήρου στην Ευρώπη, βασισμένο στις Ευρωπαϊκές προτιμήσεις και προσδοκίες.

Αν και δεν υπάρχουν σχέδια για την άμεση παραγωγή του, το όχημα θα αποκαλυφθεί στη Φρανκφούρτη και θα μελετηθεί η πιθανή ανταπόκριση των πελατών για μία μελλοντική παραγωγή του.

Η Kia Motors Europe είναι ο Ευρωπαϊκός κλάδος πωλήσεων, μάρκετινγκ και υπηρεσιών της Kia Motors Corporation που εδρεύει στην Γερμανία (Φρανκφούρτη) και καλύπτει 30 Ευρωπαϊκές αγορές.

H Kia Motors Corporation (www.kia.com) – κατασκευαστής οχημάτων υψηλής ποιότητας, που προορίζονται όχι μόνο για όσους είναι αλλά και όσους αισθάνονται «νέοι» – ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κορέα. Κατασκευάζει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια οχήματα τον χρόνο σε 15 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 10 χώρες, που στη συνέχεια διαθέτει μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 149 χώρες. H Kia σήμερα απασχολεί πάνω από 47.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 39 δισεκατομμύρια δολάρια. H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA. Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise” (H Δύναμη που εκπλήσσει) και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να εκπλήσσει τον καταναλωτή ξεπερνώντας τις προσδοκίες του με καινοτομίες και πρωτοπορίες στο χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας.

 

 

DRAMATIC NEW CONCEPT FROM KIA AT FRANKFURT MOTOR SHOW

Playful but gutsy, sturdy yet impish – Kia’s dramatic new European concept to be unveiled at the IAA in Frankfurt on 10 September hints at a possible future B-segment contender ready to take on the urban environment with style and tenacity.

Accepting any challenge that the assured modern motorist may throw at it, this concept car combines a mischievous character in a clearly robust and substantial yet stylish bodyshape featuring a mix of contrasting materials in compact, purposeful dimensions.

Born out of Kia’s determination to seek new compact-car options for the individualistic and demanding driver for whom size is an issue, the concept features intriguing elements not always associated with smaller cars and has been created in Europe with European tastes and expectations very much in mind.

Although there are no current plans for production the vehicle’s unveiling in Frankfurt will be used to gauge potential customer response for future showroom models.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους, η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Mazda EZ-6 και Arata concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Mazda παρουσίασε τη νέα γενιά του 6. Ονομάζεται EZ-6, αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία Changan Mazda και θα είναι διαθέσιμο...

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...